Καλησπέρα θέλω αν ξέρει κανείς εχω το s21 ultra και το φορτίζω με φορτιστή 45w huawei αλλά δεν μου βγάζει γρήγορη φορτισι και θέλει 2 και ώρες για πλήρη φόρτιση. Πρέπει να πάρω άλλον φορτιστή της εταιρίας των 25w η των 45w ;
See in detail the terms of use for the Product Questions
Καλησπέρα θέλω αν ξέρει κανείς εχω το s21 ultra και το φορτίζω με φορτιστή 45w huawei αλλά δεν μου βγάζει γρήγορη φορτισι και θέλει 2 και ώρες για πλήρη φόρτιση. Πρέπει να πάρω άλλον φορτιστή της εταιρίας των 25w η των 45w ;
6 Replies
Έχει θέμα συμβατότητας(τα έχουν κλειδώσει όλα) και γω είχα το ίδιο θέμα. Θέλει τον φορτιστή της Samsung. Ακομα και τον μετατροπέα ήχου type c σε aux δεν τον δέχεται που είχα από το huawei.
άσχετα πόσο μεγαλύτερος είναι ο φορτιστής, από τη μέγιστη δυνατότητα φόρτισης το κινητό θα φορτίσει με το μέγιστο που είναι κατασκευασμένο να φορτίζει. γενικά πάντως, όσο πιο αργή είναι η φόρτιση, τόσο περισσότερο κρατάει η μπαταρία.
Κανονικα το s21 ultra φορτιζει μεχρι 25w τοσο δηλωνει η εταιρια,καλο ειναι να εχεις απο την ιδια εταιρια φορτιστη,αν εχεις απο αλλη εταιρια και ειδικα παραπανω watt απο οσο πρεπει τοτε χαλας την μπαταρια του!
Με τι καλωδιο το φορτιζεις ?
5 Comments
κακως , το καλωδιο βαλε της samsung. ΟΙ γρηγορες φορτισεις ελεγχονται απο το κινητο μεσω του καλωδιου. Υπαρχει μια επαφη που αναγνωριζει το τηλεφωνο οτι εχει ικανοτητα ταχυφορτισης. Δοκιμασε το και δες.
το καλώδιο είναι cσε c to μικρο που είχε το κινητό μέσα ενώ ο φορτιστής είναι με το μεγάλο usb σε c.Να πάρω μόνο καλώδιο η και φορτιστή;