Καλησπερα. Μου εκανε μεγαλη εντυπωση που για καποιο λογο που δεν μου φαινεται λογικο το DxoMark το εχει με χαμηλοτερη βαθμολογια και απο το S20 Ultra
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Καλησπερα. Μου εκανε μεγαλη εντυπωση που για καποιο λογο που δεν μου φαινεται λογικο το DxoMark το εχει με χαμηλοτερη βαθμολογια και απο το S20 Ultra
2 Απαντήσεις
αμα μπεις στο gsm arena και κανεις συγκριση τα 2 μοντελα θα δεις οτι στους 2φακους κ στα διαφραγματα το s20 ultra ειναι καλυτερο
Μην δινεις σημασια το DxoMark μονο εμπιστω δεν ειναι τουλαχστον οσο αφορα τα κινητα,στις φωτογραφικες μηχανες και φακους ειναι καλυτερα τα πραγματα..στο S21 Ultra διορθωθηκαν καποια θεματα οπως η εστιαση που ειχε προβλημα στο S20 Ultra, επισης και καλυτερο ζουμ στο S21 ultra,σε αλλα χαρακτηρηστικα κανανε χαζομαρα οπως μη Sd card και φορτιστη
2 Σχόλια
Θα ήθελα να προσθέσω ότι οποιοσδήποτε καθένα κινητό έχει θετικά και αρνητικά, έτσι και το S21 ULTRA.. Όσον αφορά το DxoMark συμφωνώ ότι αφορά κατά κύριο λόγο φωτοπτικοακουστικό μέρος που και τώρα και στο μέλλον θα υπάρξουν Updates τα οποία θα διορθώσουν πολλά πράγματα. Όσον αφορά όμως την γενική χρήση το s21 ultra ως μεταγενέστερο μοντέλο είναι σαφώς καλύτερο
Κι εγω για μη εμπιστο ελεγα και το εκραζα ουσιαστικα. Πηρα το s21 ultra... Και σε 8 μερες το πουλησα. Η αιτια... Ο παρα πολύς θορυβος σε νυχτερινες φωτογραφιες (εχω κολλημα.. Καθενας με τα δικα του). Τ κινητο ειναι αψογο.. Κορυφαιο... Σε ολα... Και οτι καλυτερο ειχα σε φωτο ημερας και ζουμ.αλλα την νυχτα (δεν μιλαω για μερος με φωτα... Πχ πλατεία) ειναι φουλ θορυβο. Εαν δεις τα δειγματα που εχει στο dxomark και στο gsmarena ειδα ακριβως ιδια αποτελεσματα... Φουλ κοκκο. Μονο σε τριποδο και με εκθεση 20+ δευτερολεπτα δν εκανε θορυβο. Πραγματικα χαλια ΜΟΝΟ σε αυτο τ κομματι ξαναλεω γιατι σαν συνολο τ τηλεφωνο ειναι εξαιρετικο. Αποτελεδμα παντως.... Τ πουλησα πριν 3 μερες κ ξαναπηρα καινουριο σε αλλο χρωμα τ ιδιο κινητο π ειχα αμεσως πριν (oneplus 8 pro) και μαλιστα τα ειχα μαχι για μια μερα και εκανα συγκριση διπλα διπλα. Στις νυχτερινες τ oneplus μπορει ν κραταει ενα κλικ λιγοτερη λεπτομέρεια αλλα εχει πολλααααααααα κλικ λιγοτερο θορυβο... Σε σημειο να λες δν υπαρχει συγκριση (παντα μιλώντας για δυσκολες συνθηκες οχι πλατεια με φωτα πχ). Οποτε κατοπιν εορτης πρωτη φορα παραδεχτηκα το dxo mark. Οποιος θελει εργαλειο... Τερας βσκ ν κανει πολλες δουλειες... Τ παντα που μπορεί ν κανει ενα κινητο. Τ συνιστω. Οποιος θελει καλες νυχτερινες σε δυσκολες συνθηκες και μια συσκευη που να μην ζεστενεται μετα απο 4-5 λεπτα κλήσης και χρησης καμερας.. Θα πρότεινα ν παει αλλου
***πηγα ως κ στο σερβις να τσεκαρουν την καμερα για να αποκλεισω μην ειχε θεμα πχ κανενα OIS... Και μου ειπαν πως ολα ειναι μια χαρα και οτι απλα.... Ετσι βγαζει.