παρακαλω πολυ καποιον να μου απαντησει αν τελικα το κινητο υπερθερμαινεται ευκολα με απλη χρηση βγαζοντας φωτογραφιες βιντεο και σερφαρισμα στο ιντερνετ. εχω ακουσει πολλα και θελω να σιγουρευτω αν οντως ισχυει .
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
παρακαλω πολυ καποιον να μου απαντησει αν τελικα το κινητο υπερθερμαινεται ευκολα με απλη χρηση βγαζοντας φωτογραφιες βιντεο και σερφαρισμα στο ιντερνετ. εχω ακουσει πολλα και θελω να σιγουρευτω αν οντως ισχυει .
1 Απάντηση
Δεν το χω ωστοσο στη θεση σου θα πηγαινα σε ενα καταστημα απο τα μεγαλα που το εχουν βιτρινα και θα καθωμουν 20-30' να δω ο ιδιος. Βεβαια κρατα στο νου σου οτι επειδη σε τετοια μαγαζια εχουν στο τερμα το κλιματισμο δεν θα ειναι ακριβως η ιδια συμπεριφορα με οταν το εχεις στη μηχανη/αμαξι την ωρα της οδηγησης ή σε μια παραλια μεσημερι καλοκαιριου.Επισης, με ενα ψαξιμο στο youtube βρεικα αυτο https://www.youtube.com/watch?v=YnPZsybq1CI που λεει πως ειναι αρκετα ζεστο δηλαδη και χωρις τιποτα ενα 65αρι το πιανει πολυ ευκολα με web browsing.
1 Σχόλιο
ναι το ειδα. αν υπερθερμαινετε με απλη χρηση ειδικα το καλοκαιρι για μενα δεν ειναι καθολου βολικο και η θερμοκρασια μπορει να προκαλεσαι και βλαβες αργοτερα.