What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
abarth

Χρόνια πολλά!!!
Αγόρασα πριν μερικές μέρες το ηχείο αυτό και έχω το εξής πρόβλημα.
Το έχω συνδέσει στην τηλεόραση με Bluetooth αλλά κάθε 15 λεπτά κλείνει και πρέπει να το ανοίξω ξανά και μετά πάλι τα ίδια.
Δεν ξέρω μήπως είναι ελαττωματικό η θέλει κάποια ρύθμιση.
Μήπως έχει τύχη σε κάποιον?
Ευχαριστώ!

Username

3 Replies

npil

.εγω παρατήρησα ότι όταν είναι συνδεδεμένο και παίζει ήχο δεν σταματά ποτέ.οταν το χαμηλώνω τελειος η κάνω mute τότε κλείνει. και με Bluetooth και με aux το ίδιο κάνει.η πηγή είναι από υπολογιστή.

Username
George_Xatzidimitriou

Το αγόρασα κι εγώ πριν λίγες ημέρες και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Μετά από 10-15 λεπτά σύνδεσης με Bluetooth στην τηλεόραση σβήνει.
Ζητάω αντικατάσταση?

1 Comment

abarth

Εγω έλυσα το πρόβλημα όταν το συνδεσα στην τηλεόραση με οπτική ίνα

Username
dimxass

Οχι εχει προβλημα επικοινωνισε να στο αλλαξουν! Αν ομως αυτο συμβαινει που για ενα διαστημα δεν λαμβανει ηχο απο την πηγη που το εχεις συνδεσει....τοτε αυτοματα ,ναι μπαινει σε κατασταση αναμονης (Κοκκινη λυχνια) δεν ειναι προβλημα τοτε αυτο.

2 Comments

abarth

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ναι η κόκκινη λυχνία ανάβει...
Επίσης έβαλα να το συνδέσω με καλώδιο hdmi αλλά όταν μπω στις εισόδους της τηλεόρασης για να συνδεθω δεν το βρίσκει και ότι η συσκευή είναι απενεργοποίημενη...

dimxass

Αγαπητε δοκιμασε...... με την Aux in θυρα κσι συνδεσε το ετσι στη τηλεοραση σου.....και χρησημοποιησε το δικο του τηλεκοντρολ που δινεται με τη συσκευη μαζι, για να αυξομειωνεις την ενταση σου .αφου δεν σου δουλευει το hdmi Arc. Ισως ετσι κανεις την δουλεια σου. Εγω ετσι το χω παντως. Αφου μαλλον δεν εχεις εγγυηση πια.

Username