What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Username

2 Replies

katsito

Η διαφορά είναι μεγάλη. Τα συστατικά του Super είναι διαφορετικά, πιο πολλά (περιέχει MSM, και υαλουρονικό ) και είναι πολύ πιο ενισχυμένα από του Maxi.
Η δοσολογία του Super είναι ένα χάπι ανα 20 κιλά σωματικού βάρους ενώ για το Maxi είναι ένα χάπι κάθε 10 κιλά.
Εγώ άρχισα με το Maxi που μου σύστησε η γιατρός και πραγματικά είδα αποτελέσματα σε μερικές ημέρες. Μετά και από δική μου έρευνα (Έχω δύο ιδιότητες είμαι θαλάσσιος βιολόγος και επίσης είναι και χημικός) ανακάλυψα το Super και συνέχισα με αυτό όπου τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά εντυπωσιακά.
Τώρα δίνω ανθρώπινα χάπια τα οποία είναι πολύ πιο φθηνά και κάνουν ακριβως την ίδια ή και καλύτερη δουλειά. Τελευταία πρόσθεσα και χάπια με πολυβιταμίνες σε συνδυασμό με δόσεις αμινοξέων για ενίσχυση των μυών του ποδιού.

6 Comments

Lenia_Karapti

Καλησπέρα!!!!τι έχει ο σκύλος σου;;;;εμένα η μικρη μου έχει δυσπλασία

Mar1na

Καλησπέρα, απο τα ανθρώπινα χάπια που αναφέρατε, ποια έχετε πάρει και είδατε όπως αναφέρατε ίσως και καλύτερη δουλειά; Σας ευχαριστώ πολύ!

Chris222gr

Καλημερα! Και εμενα θα με ενδιεφερε να μαθω ποια ειναι τα χαπια που δινετε τωρα και αν εχετε δει αποτελεσματα. Ευχαριστω!

kriti_irakleio

μια απο τις καλύτερες εταιρίες στα συμπληρώματα διατροφής είναι η solgar και η natures plus. να βρειτε Συμπλήρωμα με μεγαλη περιεκτικότητα σε γλυκοζαμίνη και χονδροϊτίνη

Athina1599836301

Καλησπέρα σας, από αμινοξέα ποια του δινετε και σε ποια συχνότητα;

AKoutsov

Αγαπητέ katsito, εδώ και ένα χρόνο δίνω στο δικό μου της Lamberts Pet Nutrition και το βοήθησε πάρα πολύ. Το τελευταίο δίμηνο δυσκολεύεται πάλι και θεωρώ ότι δεν το καλύπτει πλέον και σκέφτομαι να πάρω το Super. Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να μας αναφέρεται σε ποιας εταιρείας τα χαπάκια καταλήξατε, τα οποία βοήθησαν ακόμα περισσότερο το σκυλάκι σας; Ευχαριστώ

Username
Maria Dim.

Το super είναι για μεγαλύτερους σε ηλικία σκύλους, το maxi είναι και για κουτάβια. Το super το δίνεις για αρθρίτιδα πχ, το maxi για ανάπτυξη, κυρίως μεγαλόσωμων φυλών.

Username