What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
antoniustag

Το ύψος ρυθμίζεται αρκετά χαμηλά ώστε να κάνεις και bench press; Επίσης είναι σταθερό όταν αφήνεις την μπάρα με 100+ κιλά π.χ. σε καθίσματα;

Username

4 Replies

Deez_Walnuts

ναι στο bench press. σταθερότητα είναι η αναμενόμενη με βάση το σχέδιο τους. αν μπορέσεις να τα βιδωσεις στο έδαφος πολύ καλύτερα. χωρίς σποτερ δε προτεινω να σηκώσεις κιλά που δε θα σε πείραζε να τα πετάξεις στο πάτωμα σε ώρα ανάγκης

Username
Deez_Walnuts

Είναι "αρκετά" σταθερά. Κάνω καθίσματα με 110kg χωρίς πρόβλημα. ΑΛΛΑ δε θα το έκανα χωρίς άτομο δίπλα, γιατί όταν ΠΑΙΡΝΕΙΣ τα κιλά, υπάρχει περίπτωση να κουνηθούν τα σταντ και να μην μπορείς να βάλεις τη μπάρα μετά. Δε μου έχει γίνει ακόμα, αλλά μπορεί να γίνει αν δεν προσέχεις πολύ. Bench Press κάνεις χωρίς πρόβλημα. Έχω κάνει με 90+ κιλά εύκολα. Δε χρησιμοποιώ τα safeties , αλλά τους κανονικούς ορθοστάτες. Τις ασφάλειες τις έχω για ασφάλειες στο πάνω μέρος του σώματός μου.

Εγώ πάντως θα τα μοντάρω με έναν κάθετο σωλήνα να τα ενώνει σε σταθερή απόσταση για μεγαλύτερη σταθερότητα. Half rack ουσιαστικά. Επίσης με λίγη τέχνη τα βιδώνεις και στο πάτωμα που είναι το ιδανικότερο

1 Comment

Username
Username
Panagiotis_Maragkos

Ναι. εχω κανει bench press στο πατωμα χρησιμοποιωντας τις λεγομενες ασφαλειες επειδη πανε αρκετα χαμηλα και με παγκο χρησιμοποιντας το πανω αγκριστο.
Με τις ασφαλειες μπορεις να κανει και dips με λυγισμενα γονατα.

ειναι σταθερο στα squat, δεν εχω παει πανω απο 100. Γενικα βαζω καποια βαρη στη βαση για να ειμαι πιο σιγουρος και θελει καποια προσοχη στο πως αφηνεις την μπαρα. δεν μπορει σε καμμια περιπτωση να ειναι οσο σταθερο ενα power rack. ειναι μια φτηνη εναλλακτικη

Username