What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Giannis_Kateinas

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Το συγκεκριμένο κάθισμα δεν περιέχει στην λίστα αυτοκινήτων το αυτοκίνητο μου. Παρόλα αυτά το αμάξι μου διαθέτει υποδοχές isofix (Renault clio ii, 2005). Μπορώ να το χρησιμοποιήσω κανονικά στο αυτοκίνητο μου χωρίς να έχω κάποιο θέμα σε οτιδήποτε? Παρακαλώ όποιος μπορεί για άμεση απάντηση γιατί αύριο μεθαύριο πρέπει να αγοράσω κάθισμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Username

1 Reply

Elena_Mtsk

Και μενα αυτο ειναι μαλλον το προβλημα μου θα σου κουμπωσει λογικα αλλα δε θα κλεινει καλα η πορτα θα στο σπρωχνει.αν το πηρατε πες μου παρακαλω να το τολμησω και γω και θελουμε και φωτο χαχα.εχω το grande punto.εγω πηγα σε μαγαζι ειδα οτι κουμπωνει αλλα δε δοκιμασα να ανοιξω τη πλευρικη προστασια κ να κλεισω την πορτα να δω τι γινεται.για καποιο λογο δε το εχουν στη λιστα χαζοι δεν ειναι να πουλησουν θελουν.αυτο ψαχνω τωρα.εγω εστειλα και μειλ αλλα μου ειπαν οτι δε χωραει.τι να πω κουμπωσε κανινικα παντως.

3 Comments

Giannis_Kateinas

Μια χαρά έκατσε το κάθισμα, κούμπωσε όπως πρέπει και δεν βρίσκει καμμια πόρτα, είναι και πανέμορφο και βολικό.. Τόλμησε το άφοβα!

Elena_Mtsk

Το πηρα μετα απο συννενοηση με το bebe home ευχαριστω πολυ.ταιριαζει καλα τελικα δε τιθεται καποιο θεμα ασφαλειας απλα δεν παταει απολυτα στο καθισμα δλδ προς τα πισω μενει κατω απο τους βραχιονες του isofix λιγο κενο μαλλον γιαυτο η εταιρια δεν το χει στη λιστα κατα τ αλλα ολα καλα ομως.πρασινιζουν ολες οι ενδειξεις δλδ και ο μπομπιρας καμαρωνει χαχα.

Username