Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
makis206

Ενώ έχει μπει για τα καλά στο μυαλό το συγκεκριμένο κάθισμα (θα χρειαστούμε δύο λόγω διδύμων) με αποθαρρύνουν τα σχόλια με τα ξεκολλήματα στα πλαινά. Και εντάξει, ας πούμε ότι η εταιρεία είναι άψογη και τα αντικαθιστά χωρίς πολλά πολλά. Το θέμα όμως είναι και οι χρόνοι, δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε έναν ολόκληρο μήνα ας πούμε μέχρι να πάρουμε το οκ της αντικατάστασης..
Καταλαβαίνω την αστοχία από τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονται μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου τους καλοκαιρινούς ειδικά μήνες στη χώρα μας. Φυσικά δεν το δικαιολογώ αλλά οκ. Είναι στάνταρ ότι θα συμβεί ρε παιδιά; Στο τοπικό κατάστημα μου μιλούν για "συγκεκριμένες παρτίδες" που μάλιστα αντικαταστάθηκαν αμέσως από την εταιρία, εδώ πάλι διαβάζω για μακροχρόνιες αναμονές και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις..
Να επενδύσω εκεί ή να ψάξω για κάτι άλλο; Δεδομένης και της κατάστασης (διπλά τα έξοδα πια) δεν μπορώ να ανέβω άλλο οικονομικά..

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Eva_Mara

Εγώ έχω αγοράσει 4 τέτοια καθισματάκια και μου έχει τύχει σε ένα μόνο. Περίμενα 20-30 μέρες αλλά δεν το είχα παραδώσει το παλιό. Το χρησιμοποιούσα κανονικά μέχρι να μου δοθεί το νέο και απλά όταν παρέλαβα το νέο, έδωσα το παλιότερο στο κατάστημα. Δεν ξέρω αν έχουν όλα τα καταστήματα την ίδια πολιτική αλλά εμένα αυτο με εξυπηρέτησε πολύ. Δεδεομένου κιόλας ότι η αστοχία αυτή δεν επηρεάζει καθόλου την ασφάλεια του καθίσματος παρά μόνο την οτπική του.
Αναφορικά με το αν ειναι καλό, τι να πώ, το είχα αγοράσει λόγω του πολύ καλού ADAC και λόγω του ότι με ένα κάθισμα καλύπτεσαι από τα 1.5-2 έτη μέχρι τα 12. Οπότε εύχομαι ποτέ να μην κρίνω η ίδια την ασφάλεια του αλλά μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ευχαριστημένη.

2 Σχόλια

Elena_Mtsk

Η εταιρεία δεν ειναι καλη με τα claim αντικατάστασης μου είπε η υπεύθυνη του καταστήματος αλλαξα και γω ενα λογω του ότι ξεκόλλησε και οτι είναι γενικό το κακο αυτο και οχι μεμονωμένα σε κάποιες παρτίδες. Κάποιος στα σχόλια λεει οτι άλλαξε 4. τι να σας πω αν θέλετε κοιτάξτε και στις αξιολογήσεις αυτα που έγραψα στο σχόλιο μου. Η γνώμη μου να πάρετε κατι αλλο σε αυτά τα λεφτά. Κατα τ αλλα βολικό κάθισμα και πολύ βολικό και εύκολο κούμπωμα για τον γονέα. Δυστυχώς θα ήταν το τέλειο κάθισμα αλλα...

Όνομα χρήστη