Γειά σας. Θα ηθελα να ρωτησω οποιον εχει αυτη την κάμερα άν υπάρχουν ρυθμισεις για το μέγεθος του βίντεο. Εννοώ οτι εχω μια Xiaomi και παράγει εκατοντάδες μικρά βιντεάκια. Αυτο που χρειάζομαι ειναι η παραγωγη 12-15 ωρων συνεχους βιντεο. 2) Επισης αν υπαρχει καλη εφαρμογη για FULL χρηση της κάμερας απο PC, και 3) Αν τα βιντεο μπορουν να μεταφερθουν σε PC μέσω WiFi χωρις να αγγιξω την κάμερα η την SD. Ευχαριστώ θερμά.
3 Comments
Ευχαριστώ για την απάντηση Πάνο. Αρα δυστυχώς δέν μου κάνει γιατι όπως και η Xiaomi τα χωριζει σε μικρά βιντεάκια. Οταν θέλεις να ανασκοπησεις την κινηση 12 ωρών ειναι αδυνατον να το κάνεις αυτό με εκατοντάδες μονόλεπτα βιντεο. Πρεπει να ειναι ενα μεγάλο, και να το παιξεις σε ταχυτητα 36Χ περιπου για να βγάλεις τις ώρες αυτές σε ευλογο χρονικό διάστημα. Και σίγουρα σε μεγαλυτερη οθόνη απ του κινητου για να μην στραβωθεις. Η μόνη κάμερα που ξέρω που βγάζει βιντεο όσο μεγαλα θέλεις ειναι τελικά μια Geyer που έχω αλλα εχει λιγώτερη ανάλυση απο αυτές.
Απλα μια διόρθωση στην συγκεκριμενη δεν μπορεις να βαλεις την κάρτα στον υπολογιστη για να δεις τα βιντεο. Για λόγους ασφαλειας το βίντεο ειναι κρυπτογραφημενο και παιζει μονο μεσα απο την εφαρμογη της καμερας
Την εχω βαλει την καρτα στον υπολογιστη και μπορω να τα δω. Δεν θυμαμαι με ποιο προγραμμα,νομιζω το vlc,εχω καιρο που το εκανα,αλλα τα ανοιγουν κανονικα. Μπορειτε να δοκιμασετε.