What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Username

1 Reply

ThanasisDoulaveris

Δυστυχώς όχι. Το είχα αγοράσει πέρυσι το Νοέμβριο και το χιλιομετάνιωσα. Στην προσπάθειά μου, να το καταφέρω να παίζει την εφαρμογή της CosmoteTV, το χάλασα τελείως και τώρα δεν ανοίγει καν και κολλάει στο logo του κατασκευαστή. Είναι συσκευή Rooted, κάτι το οποίο είναι απαγορευτικό για τις streaming πλατφόρμες παρόχων και παρόλο που την κατεβάζεις από το Play Store, την εφαρμογή αυτή, αλλά και παρόμοιες, όπως της Vodafone ή της NOVA, συνδεθείς και προσπαθήσεις να παίξει κάτι στο περιεχόμενό τους, σου λέει πως η συσκευή είναι rooted και για την ασφάλεια του περιεχομένου της υπηρεσίας δεν το ανοίγει, καθώς όταν μια συσκευή είναι rooted, είναι μη ασφαλής, καθώς μπορείς να έχεις πρόσβαση σε κρίσιμες ρυθμίσεις του λειτουργικού του box και αν δεν είσαι καλά εξοικειωμένος τεχνολογικά, όπως εγώ σε τέτοιους είδους θέματα, μπορεί να κάνεις ζημιά και να μην ανοίγει, όπως έπαθα εγώ. Ακόμη και αν κάποιος καταφέρει να το κάνει unrooted, πραγματικά όμως, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα με κάποιο update η Cosmote και ο κάθε πάροχος, να βρει τον τρόπο και να ξανά κλειδώσει.

Username