What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
sotigkot1

Την σκούπα την έχω ένα χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Ξαφνικά χθες η εφαρμογή αποσυνδέθηκε από την σκούπα και από το δίκτυο. Κάνω τα βήματα για να την συνδέσω ξανά και δεν συνδέεται. Το τηλέφωνο μου είναι iPhone. Μήπως είχε κάποιος το ίδιο πρόβλημα να με βοηθήσει;

Username

1 Reply

giwrgos_vassos

Καλησπέρα σας , αναβει η σκούπα στην πατώντας το κουμπί στο πάω μέρος ; Για να κάνετε ρεσετ πατάτε για 5 δευτερόλεπτα κ τα τρία κουμπιά που έχει στο πάνω μέρος .. διαγράφετε την συσκευή από την εφαρμογή και ξανά προσπαθείτε από την αρχή για εγκατάσταση..
Πείτε μου αναβει η σκούπα σε πρώτη φάση

3 Comments

giwrgos_vassos

Το δίκτυο ίντερνετ έχει το ίδιο όνομα όταν εμφανίζεται στα wifi ; Αλλάξατε πάροχο η ρούτερ ;

sotigkot1

Καλημέρα σας, ναι η σκούπα ανάβει και κάνω reset το Wi-Fi. Κάνω τις απαραίτητες κινήσεις και φτάσει ένα βήμα πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία. Και δεν συνδέεται ποτέ. Όλα αυτά συμβαίνουν με την εφαρμογή ROIDMI. Προσωρινά βρήκα λύση κατεβάζοντας την εφαρμογή Mi home. Και εκεί έκανα την ίδια διαδικασία και συνδέθηκε κανονικά το app με την σκούπα. Σκέφτομαι μήπως έγινε καμία αναβάθμιση και έχει κάποιο θέμα η εφαρμογή την iPhone. Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

giwrgos_vassos

Ναι έχει θέμα η εφαρμογή..με την mi home την εγκατέστησα κ εγώ ..τα ίδια έκανε κ σε εμένα ..

Username