Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
giwrgos_vassos

Καλησπέρα δούλεψε για λίγο .. όλα οκ ..
Σήμερα δεν ανάβει με τίποτα πατάω το κουμπί ον τίποτα ..την πήγα στην βάση δείχνει φορτισμένη..τίποτα ..
Τι κάνω λάθος ..τρεις ημέρες την έχω ..

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

dimitris1980dts

Δυστυχως εμφανιζει προβληματα με μπαταρια. Δειχνει φορτισμενη αλλα δε δουλευει. Δεν ξερω αν γινεται η υπαρχουσα μπαταρια να επιδιορθωθει τοποθετωντας καποιες αλλες επαναφορτιζομενες του εμποριου. Ισως σε μεγαλες πολεις υπαρχει καποιος που κανει καποια πατεντα. Διαφορετικα θα πρεπει να παραγγειλεις μια καινουρια με 60 ευρω περιπου.

2 Σχόλια

dimitris1980dts

Λοιπον το προβλημα μου λυθηκε με την καινουρια μπαταρια. Αποτι διαβασα δεν πρεπει να την αφηνεις πολυ καιρο χωρις να τη λειτουργεις και επισης δεν πρεπει να την αφηνεις να ξεφορτιζεται χαλαει η αποδοση της μπαταριας. Την σκουπα την εχω περιπου 2 χρονια. Δυστυχως πρεπει να βρεθει μια πιο οικονομικη λυση για την μπαταρια γιατι τα 60 ευρω που εδωσα δεν ειναι λιγα. Στο ali την εχει κοντα στα 40 ευρω αλλα με τα μεταφορικα και την αναμονη παλι βγαινει κοντα στα 50+.

Όνομα χρήστη
oddyseus

Καλησπέρα, την έχεις συνδέσει με το κινητό, αν ναι μπορείς να μπεις στα μενού της?
Τσεκαρε την εισαγωγή για τα σκουπίδια στο κάτω μέρος της μήπως έχει ρουφήξει κάτι και έχει μπλοκάρει το μοτέρ

6 Σχόλια

giwrgos_vassos

Καλησπέρα δούλεψε χθες ..την έχω 3 ημέρα .. την σταμάτησα από τη εφαρμογή ...δείχνει αποσυνδεδεμενη από την εφαρμογή ..οφφλαιν.
Πατάω το κουμπί πάνω της δεν κάνει τίποτα ..την πήγα στην βάση έγραφε 80% τώρα 100% τίποτα ...
Μέτρησα με πολύμετρο τα δύο μεταλλικά της βάσης έχουν τάση 24 βόλτ ..τι να πω δεν ξέρω ..η βάση δουλεύει ρουφάει όταν πατάς την οθόνη όμως όχι η σκούπα είναι πεθαμένη ..
Πόσο άτυχος ;

oddyseus

Εφόσον φορτιζει, η σκούπα είναι λειτουργική σαν ηλεκτρονικά. Για να ξεκινήσει θέλει το κουμπί on/off πατημένο για λίγα δευτερόλεπτα (πάνω από 3)

lotbsis

Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, ξαφνικά ενώ δούλευε το πρωί το απογεύμα σταμάτησε. Τώρα έχει χάσει τη σύνδεση με το app, πατώντας το start δεν κάνει τίποτα, πατώντας το reset wifi δεν κάνει τίποτα, πατώντας κ τα 3 για hard reset πάλι δεν κάνει τίποτα. Όταν είναι στο charging dock το start αναβοσβήνει ήπια κ το dock δείχνει 000. Έχετε βρει κάποια άλλη λύση;

oddyseus

Μήπως ευθύνεται η θερμοκρασία του χώρου? Εγώ τη έχω από τον Δεκέμβριο του 21 και δουλεύει καθημερινά εκτός από τις ημέρες καύσωνα που ο χώρος έχει αυξημένη θρρμοκρασια

lotbsis

Την έχω από τον Μάιο του 2021. Όταν λέτε αυξημένη θερμοκρασία τι εννοείται; Το σπίτι κλιματίζεται και δεν ανεβαίνει πάνω από 30 βαθμούς. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κανένα μήνυμα λάθους, απλά δεν αποκρίνεται στο πάτημα των κουμπιών.

giwrgos_vassos

το ίδιο πρόβλημα συνεχίζει ..ξενερωμα ..
ανοίγω το καπάκι και κάνω ρεσετ αποσύνδεση της μπαταρίας ώστε να ξανα δουλέψει..
αν την αφήσω σε αναμονή κλείνει και δεν ανοίγει με το ον ..
τραγικό

Όνομα χρήστη