What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Username

1 Reply

17 Comments

Daniel_Stepanian

@thanosskondras7 άρχισε μετά από καιρό να φορτίζει σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα ή πριν έκανε περισσότερη ώρα; Γιατί εμένα μου παίρνει ένα 2ωρο

thanosskondras7

Φίλε αν χρησιμοποιείς τον μανισιο φορτιστή έχεις θέμα χρήσ/σε την εγγύηση και κάνε κάτι αν έχεις άλλον φορτιστή δεν ξέρω αν έχει θέμα ή ο φορτιστής φορτίζει με λιγότερα watt

Daniel_Stepanian

@thanosskondras7 εσένα σε πόση ώρα σου φορτίζει το κινητό.. και από πόσο % μπαταρία;

thanosskondras7

Φίλε να σου πω την αλήθεια έχω βάλει ρύθμιση να αναγνωρίζει πότε το φορτίζω το βράδυ γιατί το φορτίζω Τρίτη Πέμπτη Σάββατο και Κυριακή (βραδιά όλα) για το σχολείο την άλλη μέρα δεν ξέρω να σου πω αλλά μια μέρα που το φορτισα σε 35-45 λεπτά φόρτισε νομίζω κάπου στα σαράντα 15%- 100%

Daniel_Stepanian

@thanosskondras7 δηλαδή κάθε φορά που το φορτίζεις φορτίζει μέσα σε τόσα λεπτά, ή παιρνει μερικές φορές και παραπάνω; Και μήπως έχει το κινητό λειτουργία γρήγορης φόρτισης και το ενεργοποιείς;

Daniel_Stepanian

@thanosskondras7 και επίσης στο Google λέει ότι ο χρόνος φόρτισης είναι 2 ώρες και 35 λεπτά... Δεν ξέρω τι παίζει...

Daniel_Stepanian

@thanosskondras7 Και επιπλέον τι κάνεις για να φορτίζει τόσο γρήγορα; Το απενεργοποιηείς, το βάζεις σε λειτουργία πτήσης; Ευχαριστώ πάντως για την προθυμία για βοήθεια

Daniel_Stepanian

@thanosskondras7 εσύ λες το μοντέλο με τα 128 γκίγκα χωρητικότητα και 8 ραμ;

thanosskondras7

Όχι φίλε γι'αυτό λεω ε δεν ξέρω τι παίζει με google να ξες ανοιχτά έχω μόνο mb και άνεση ματιών μερικές φορές όταν το είχα βάλει με άλλο φορτιστή έκανε λιγότερο χρόνο νμζ ο φορτιστής ήταν 35 w και έκανε 30 λεπτά δηλ 10 κάτω ε αν θες γρήγορη φόρτιση πάρε αναζητά φορτιστές type-c με περισσότερα watt

Daniel_Stepanian

@thanosskondras7 με τον κανονική φόρτιση των 18w, πόσο διαρκεί η πλήρης φόρτιση;

Daniel_Stepanian

@thanosskondras7 οκ φίλε ευχαριστώ πολύ για όλα, για αυτήν την μεγάλη προθυμία για βοήθεια, να'σαι καλά! Να σου πω κ ότι τελικά κατέληξα να πάρω τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία της εταιρίας και αύριο θα σταλθεί το κινητό για σέρβις!! Ευχαριστώ πολύ

Daniel_Stepanian

@thanosskondras7 για να σε ρωτήσω περαιτέρω πράγματα για το κινητό;

Username