What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Panos___

Να κάνω μια χαζή ερώτηση σαν άσχετος που μόλις ξεκίνησα.
Με την ίδια πετσέτα που στρώνω στα μηχανήματα, ειναι δυνατόν να σκουπίζω και το πρόσωπο μου όταν ιδρώνω; Εννοείτε εχείς μια "καλή" πλευρά και μια πλευρά που την στρώνεις πάντα κάτω, αλλά και πάλι είναι οκ αυτό; Δηλαδή τι, δεν περνάνε τα μικρόβια από την κάτω στην πάνω μεριά; Το βλέπω να το κάνουν όλοι γι αυτό ρωτάω, γιατι ναι οκ δεν είναι και ότι καλύτερο να τριγυρνάς με 2 πετσέτες στο γυμναστήριο, μια για να στρώνεις και μια για να σκουπίζεις.
Εσείς έτσι το κάνετε χωρίς θέματα;

Username

2 Replies

symedim

Γενικά μιλώντας, στα βάρη η αίθουσα έχω μια πετσέτα και την στρώνω απο τη μια πλευρά σε στρώμα η μηχάνημα και απο την άλλη θα σκουπιστώ αν ιδρώσω. Και μολις γυρίσω σπίτι μπάνιο εγώ και πλύσιμο η πετσέτα. Δε νομίζω να κολλήσω κάποιο μικρόβιο, ειδικά σε χώρο υγιών ανθρώπων που πανε για να γυμναστούν.

Username
trapezokomos

όλα είναι θέμα ατομικής υγιεινής.ε΄γω τριγυρνάω με δυο πετσέτες στο γυμναστηριο για τον λόγο που γράφεις .άλλος δεν παίρνει καμία (κάθεται παντού με τους ιδρώτες του και σκουπίζεται με το μανίκι του. περί ορέξεως και φυσικά ευγένειας προς τους υπολοίπους.,..

Username