Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
alphaprior

Με ποια καρτα γραφικων κ display port cable την εχετε συνδυασει? Δεδομενου των 240Hz χρειαζεται μια αναλογη καρτα κ καλωδιο. Σκεφτομαι την Nvidia RTX 3070 Ti.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

PSI_AVATAR

Η RTX 3070 Ti άνετα θα εκμεταλλευτεί αυτή την οθόνη στο έπακρο. Από 3070 και πάνω είσαι καλυμμένος για 2K. Για υψηλά FPS με κάποια ίσως υποχώρηση σε κάποια παιχνίδια αλλά η Ti δεν θα έχει θέμα ούτε και εκεί.Πχ θα την είχα αγοράσει ήδη αν η RTX 3060 που έχω εγώ δεν νομίζω να μπορέσει να υποστηρίξει άνετα το 2K με υψηλά FPS. Εγώ προσωπικά αν είχα την κάρτα που αναφέρεις θα είχα προβεί στην αγορά με "κλειστά μάτια".

2 Σχόλια

alphaprior

Ok σ'ευχαριστω, κατεληξα στην 3080 Ti τελικα απ'το καλοκαιρι που θα πεσουν οι τιμες.

PSI_AVATAR

Μια χαρά. Απλά πληροφοριακά, με τη συγκεκριμένη κάρτα (3080 Ti), μπορείς να πας και σε 4k μόνιτορ (εννοείται όλα αναλόγως του προϋπολογισμού και αναγκών σου). Τέλος, θα σου συνιστούσα να ελέγξεις την επερχόμενη καινούργια της - https://www.dell.com/en-us/shop/alienware-34-curved-qd-oled-gaming-monitor-aw3423dw/apd/210-bcye/monitors-monitor-accessories.

Όνομα χρήστη