What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Basilios_Tzanatos

καλησπερα θελω να ρωτησω επειδη κανω απνοιες στον υπνο μου και ξυπνω συχνα μπορω να το παρω θα με βοηθησει?

Username

2 Replies

stella1990

Όποιος εχει αληθινη αυπνια, ας δει εναν ψυχιατρο. Παιρνω κανονικη μελατονινη, χαπι, οπως μου συστησαν γιατροι. Circadin, κ εχει αλλαξει η ζωη μου. Οσον αφορα τη βιταμινη αυτη. Ετυχε 2 βραδια να τη χρησιμοποιησω (2 ταμπλετες - 2mg χρειαζονται για να κοιμηθει ο μεσος ανθρωπος) , και το 1 απο τα 2 κοιμηθηκα. Αυτο για μενα ειναι πολυ μεγαλο. Οπότε τη συστηνω για μεχρι ο φαρμακοποιος σας να προμηθευτει το αληθινο φαρμακο, για αληθινη αυπνια. Μη ψαχνετε στο ιντερνετ λυση για ιατρικα προβληματα.
Τα συμπληρωματα ειναι για συμπληρωση.

Username
Margitaki

Γεια σου, εχω το ιδιο προβλημα. Με εχει βοηθησει παρα πολυ η μελατονικη της now foods σε υγρη μορφη, Το συγκεκριμενο ζελεδακι δεν εχει πολυ μελατονινη και δεν μπορεις να παρεις δευτερο λογω καποιων βιταμινων που εχει και γινεται υπερδοσολογια. Ξεκινα με υγρη μελατονινη 30 λεπτα πριν τον υπνο. Μην παρεις για αρχη πανω απο 10 σταγονες ρυθμισε το να δεις τι σε πιανει και μην παρεις παραπανω απο 20. Γραφει και στις οδηγιες. Εμενα με εχει σωσει. Πεφτεις σε βαθυ υπνο.

1 Comment

ladams2

Όποιος έχει άπνοιες τα χαλαρωτικά είναι επικίνδυνα γιατί χαλαρώνουν περισσότερο τους αεραγωγούς, χρειάζεται οπωσδήποτε τεστ ύπνου, εγώ έκανα στον Ευαγγελισμό δωρεάν μέσω ΕΟΠΥΥ μην το παίρνετε αψήφιστα γιατί οι άπνοιες προσβάλλουν την καρδιά και τα νεφρά και φέρνουν νυχτουρία, σηκωνόμουν 4 φορές κάθε νύχτα για τουαλέτα, τώρα καμία.

Username