What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
popi_kordonourh

Καλησπέρα, είμαι στην έκτη μέρα χρήσης του σκευάσματος και παρατήρησα χθες και σήμερα Το πρωί μία αλλαγή στο χρώμα των ούρων μου που με προβλημάτισε γιατί δεν έχω κάποια ενόχληση στο ουροποιητικό μου σκέφτομαι να τα σταματήσω για λίγες μέρες για να βεβαιωθώ Πως προέρχεται από αυτό απλά δεν είδα πουθενά να το αναφέρει κανείς και αγχώθηκα λιγο… να τα σταματήσω;

Username

6 Replies

fotheo

Το έπαιρνα για 20 ημέρες αλλά όχι συνεχόμενα. Άντε να έκανα skip 4 ζελεδάκια μέσα στις 20 ημέρες. Μετά μια μέρα ξύπνησα και ζαλιζόμουν ακόμα και ξαπλωμένος. Και η όρεξη μου είχε μειωθεί αρκετά. Θέλει μεγάλη προσοχή. Το σωστό είναι να το πάρεις τα βράδια μόνο που έχεις θέμα ύπνου.

Username
Big_Kross

συνηθως η αλλαγη του χρωματος των ουρων προκυπτει απο την υπερβολικη δοση βιταμινων τις οποιες τις αποβαλει ο οργανισμος

Username
natalia_manola2012

Είναι υπέροχο, με βοήθησε πολύ με τις αϋπνίες και τον ελαφρύ ύπνο που έκανα. Θα το αγόραζα ξανά!!!

Username
hdermi

Το παίρνω όταν ξυπνήσω για να πάω τουαλέτα, και έτσι μετά από λίγο συνεχίζω τον ύπνο μου. Χωρίς αυτό συχνά δεν μπορύσα να ξανακοιμηθώ.

Username
Thalia_Zef

το χρησιμοποιώ πολλούς μήνες και δεν ειχα τέτοια παρενέργεια, μηπως ειναι από κάτι άλλο αυτό που λέτε.

Username
phashioton

μη το σταματησετε δεν υπαρχει λογος.. συμβαινει με πολλες βιταμινες... αποβαλονται απο τα ουρα πολλες φορες και αλαλζουν χρωμα... εγω δε το παρατηρησα σε αυτο αλλα σε καποια αλλη βιταμινη... δοκιμαστε να πινετε πολυ νερο μηπως απλα ετυχε να μην πινατε αρκετο. εννοειται ρωτηστε το γιατρο σας φυσικα αλλα σαν πρωτη αντιδραση αν σας εχει βολεψει και δε σας πειραζει σε κατι αλλο δε βρισκω το λογο. Κι αυτο εχει βιταμινες μεσα οποτε θεωρω οτι ειναι καθαρα απο αυτο. με την αηυπνια σας βοηθησε? εγω παρατηρω καλυτερο ποιοτικο υπνο και ξυπναω πιο ευκολα

Username