Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
peter77377

Τα μηνύματα από το Viber διαβάζονται κανονικά στο smartwatch ή απλά έρχεται ειδοποίηση αλλά χωρίς το κυρίως κείμενο το οποίο μόνο στο κινητό διαβάζεις (όπως π.χ. γίνεται στο mi band 5)? Για android κινητό αναφέρομαι

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

8 Σχόλια

peter77377

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, να είσαι καλά!!!

peter77377

Δυστυχώς μόλις το παρέλαβα και δε διαβάζονται, παρά μόνο έρχεται ειδοποίηση, το κείμενο μόνο στο κινητό διαβάζεται (σε αντίθεση με messenger). Σίγουρα σε σας διαβάζεται και το κυρίως κείμενο του Viber? Μήπως κάνατε κάτι συγκεκριμένο; (γιατί αν το ήξερα δε θα προχωρούσα στην αγορά)

k6870s

Το διαβάζω μια χαρά. Έχεις βάλει ελληνικά; Έκανες όλα τα update; Έχεις android;

peter77377

Έβαλα ελληνικά (δεν είχε αλλά με το που το άνοιξα από Zepp έκανε update και εμφάνισε τη γλώσσα κανονικά), στο messenger, στα sms κτλ, όλα τα διαβάζω κανονικά και το περιεχόμενο στα ελληνικά, δυστυχώς στο Viber (που χρησιμοποιώ και πιο πολύ) έρχεται μόνο ειδοποίηση για το ποιος έστειλε μήνυμα, αλλά όχι και το περιεχόμενο του μηνύματος (μόνο στο κινητό μπορώ να το διαβάσω το περιεχόμενο). Έχω android κινητό (LG V30 τριετίας, δεν ξέρω αν η ηλικία του παίζει κάποιο ρόλο). Αν δε σας κάνει κόπο μόλις μπορέσετε βγάλτε μια φωτογραφία. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο και κόπο σου. Να είσαι καλά!!!

k6870s

OK. Θα τη βάλω στην αξιολόγηση όμως γιατί εδώ δεν γίνεται.

k6870s

Έβαλα φωτό στην αξιολόγηση. Περίμενε μέχρι να πάρει έγκριση από Skroutz.

peter77377

Για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο, το δοκίμασα λοιπόν σε άλλα δύο τηλέφωνα και ισχύει 100% αυτό που λες κανονικά διαβάζω το περιεχόμενο των μηνυμάτων στο Viber...καιρός να αγοράσω καινούριο smartphone λοιπόν.

Όνομα χρήστη