Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
loutrina

Πώς επιλέγω τη μελωδία μου;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Πατήστε το εμπρός πάνελ της συσκευής όσες φορές χρειάζεται μέχρι να φτάσετε στη μελωδία που σας αρέσει.

Πώς μπορώ να ηχογραφήσω το δικό μου τραγούδι;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Κρατήστε πατημένο το εμπρός πάνελ όσο διαρκεί η ηχογράφηση. Όταν αφήσετε το κουμπί, η ηχογράφηση θα σταματήσει αυτόματα. Μέγιστη διάρκεια 30 δευτερόλεπτα.

Πώς λειτουργεί ο αισθητήρας κλάματος;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Στην πλευρά της μονάδας υπάρχει ένας μικρός διακόπτης για να ενεργοποιήσετε τον αισθητήρα κλάματος.
Ο αισθητήρας παραμένει ενεργός για 12 ώρες.

Πότε ενεργοποιείται ο αισθητήρας κλάματος;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Ο αισθητήρας ενεργοποιείται όταν ανιχνεύσει έντονο ήχο κλάματος.
Συνιστούμε να τοποθετήσετε τη μονάδα σε απόσταση έως 60 cm από το παιδί για καλύτερη ευαισθησία.
Η παρουσία ή όχι του λούτρινου καλύμματος επηρεάζει την απόκριση — χωρίς λούτρινο, η μονάδα ενεργοποιείται πιο γρήγορα.

Ποιες μελωδίες είναι προεγκατεστημένες;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Ήχος Σσσσσς…..Σσσσσς..., Καρδιακός Παλμός, Ήχοι Ωκεανού, 3 Μελωδικά Νανουρίσματα, Εγγραφή Φωνής.
Ρυθμιζόμενη Ένταση Ήχου / Απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 20 λεπτά.
Μπορείτε να ακούσετε τις διαθέσιμες μελωδίες στη σελίδα του προϊόντος μας.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον Phoebe ή τον Bruno χωρίς ήχο;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Ναι, στην πλευρά της μονάδας υπάρχει διακόπτης ρύθμισης για λειτουργία μόνο με φως, χωρίς ήχο.
Λουράκι Velcro : Για να μπορείτε και να το κρεμάσετε στην κούνια, το καρότσι ή το κάθισμα αυτοκινήτου.

Είναι το λούτρινο πλενόμενο;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Ναι, μπορείτε να πλύνετε το λούτρινο αφού αφαιρέσετε πρώτα τη μονάδα λειτουργίας.

Πόσο διαρκεί η αποθηκευμένη ηχογράφηση;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Η ηχογράφηση διατηρείται μέχρι να καταγραφεί μια νέα.
Αν απενεργοποιήσετε τη μονάδα από τον διακόπτη στο πλάι, η ηχογράφηση διαγράφεται.

Πόση διάρκεια έχουν οι μπαταρίες;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Ανάλογα με τη χρήση, η διάρκεια λειτουργίας φτάνει περίπου τις 16 ώρες αδιάκοπης λειτουργίας.

Όνομα χρήστη