What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
anastatsaou81

Λέει ένας χρήστης πως η ονομαστική τάση της ΔΕΝ είναι 9- 9,5 Βόλτ. Μπορεί να πει πόσο ακριβώς φτάνει στο peakq Γιατί θέλω να τη βάλω σε ηλεκτρική κιθάρα που ο προενισχυτής λειτουργεί με 9v . Όταν η τάση της αλκαλικής μου πέφτει στα 8v αρχίζει να βγάζει παράσιτο ο ήχος όταν συνδέομαι με την κιθάρα στον ενισχυτή μου. Οπότε κάνει για τη δουλειά μου η επαναφορτιζόμενη; Είναι της τάσης των 8 v ;Διότι αν είναι δεν πρέπει να την αγοράσω. Πρέπει να συνεχίσω να προμηθεύομαι αλκαλικές των 9 v.

Username

3 Replies

Γιώργος 2

Εχω μια κινεζική. Εχει ενσωματωμένο ένα θηλυκό micro usb και φορτίζει με ένα κοινό usb 5v φορτιστή, ανάβει κόκκινο ενα λαμπάκι κι όταν φορτίσει αυτό σβήνει. Όταν φορτίζει η τάση στους πόλους +- είναι 9,38βολτ . Το μεγάλο πρόβλημα με αυτές (είχα αγοράσει τρεις) είναι η γρήγορη αυτοαποφόρτιση. Αν την φυλάξεις μετά από λίγες μέρες είναι άδεια.

Username
Evan_Skar

Οι 9v μπαταρίες ήταν και ο λόγος που άλλαξα κ την πρώτη μου ηλεκτρική κιθάρα Ibanez, πριν αφαιρέσω μόνος μου το κύκλωμα προενίσχυσης (όπου κ ο ήχος της έγινε πολύ μουντός μετά). Δεν παλευόταν όμως κάθε φορά που πας να παίξεις να συναντάς άδεια μπαταρία αν είχες κάνει το λάθος να μην την βγάλεις στο τέλος της μελέτης.

Username
pcmapas37

Τη μέτρησα από το κουτί προφορτισμένη, 7,84v με ονομαστική 7,4v

4 Comments

anastatsaou81

Άρα δεν πρέπει να την αγοράσω. Ευχαριστώ φίλε. Βοήθησες.Γιατί άραγε δεν φουλάρουν στα 9V;Οι επαναφορτιζόμενες;Δεν το καταλαβαίνω γιατί τις έχουν κατασκευάσει έτσι.

pcmapas37

Προφανώς για να χωρέσει στον ίδιο χώρο κύκλωμα φόρτισης από USB και χωρητικότητα 500 mAh έπρεπε να γίνουν θυσίες στην τάση. Το θέμα είναι ότι πρέπει ναα αναγράφεται πάνω στην πρόσοψη της συσκευασίας για να το ξέρεις πριν το αγοράσεις και όχι μόνο πάνω στην μπαταρία για να το δεις μετά.

quark_george

Ειναι θέμα χημείας ολα τα στοιχεία Li-ION EINAI 3,7V και παράγοντε μπαταριες πολλαπλάσια του 3,7 v

Username