Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
d1versify

Παιδια μολις την παρελαβα. Να ρωτησω για μια αξιολογηση που εχιε κανει ενας "Βαλτε το free sync \ g sycn και εκει βαλτε το extreme. Γενικα τα free sync \ g sycn προσθετουν input lag, αλλα εδω προσθετει μονο 1-2 ms, οποτε δεν θα υπαρχει διαφορα. Και το καλυτερο; Αν με free sync \ g sycn βαλετε το response time στο extreme, εκει θα δειτε πραγματικο clarity στις κινησεις σας μεσα στο game" Που τα βρισκω αυτα;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Someonetokeep

Αρχικα θα κανεις ενα google search με το μοντελο της οθονης και θα κατεβασεις 3 αρχεια, τους INF drivers της οθονης και το Alienware command center μαζι με το AlienFX. Εγκατασταση - επανεκκινηση. Μετα θα κατεβασεις latest drivers για την καρτα γραφικών σου και απο πλευρας software, θα αναγνωρησει την οθονη και θα το ενεργοποιησει μονο του. Σε κάθε software (οπως το NVIDIA Experience) ύπαρχει το σημειο που λεει κατι σαν "Setup GSYNC", και εκει επιλεγεις αν θες να ισχυει το gsync μονο για fullscreen εφαρμογες ή και για window-mode , borderless. Στην οθονη πατας το 1ο κουμπακι πανω πανω για να βγει το μενου και πας στην πρωτη καρτελα που λεει Game, εκει κοιτας την επιλογη AMD FreeSync Premium να ειναι ON (με τα βελακια πας μπρος πισω κλπ, θα το βρεις αυτο).

Όνομα χρήστη