Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Myrto_Georgiadou5296

Έχω πληροφορηθεί πως αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα deadboot, είτε μετά από update, είτε αν το κάνεις επανεκκίνηση ή το απενεργοποιήσεις. Μιας γνωστής μου βρίσκεται ένα μήνα στους τεχνικούς επειδή το επανεκκίνησε. Έχει διορθωθεί γενικά το πρόβλημα;

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

b_giannios

Το ίδιο πρόβλημα. Γνωστοί μου τεχνικοί δεν το πείραξαν. Μου είπαν πως πρόκειται για εργοστασιακό σφάλμα στη μητρική. Το έστειλα στην αντιπροσωπεία. Έξι εργάσιμες ημέρες μετά (σήμερα) μου ήρθε μήνυμα πως έγινε αντικατάσταση μητρικής, το κινητό ελέγχθηκε και λειτουργεί σωστά και θα μου αποσταλλεί μέσα στην ημέρα με courier. Είδομεν.

Όνομα χρήστη
x100gr

Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα, εάν το αφήσω κλειστό 1-2 εβδομαδες ξεμπλοκαρει. Το στειλα για service εγγύησης αλλά δεν έκαναν τίποτα. Μάλλον το χουν καταλάβει το κόλπο, ζητούν 10 εργάσιμες για να το δουν. Μέχρι να το δουν έχει ξεμπλοκαρει !.

Όνομα χρήστη
babis9

Το ίδιο ακριβώς έπαθα κ εγώ ! Στους 6 μήνες κολλούσε φουλ, λέω θα το κλείσω και θα το ξανανοίξω . Δεν άνοιξε ποτέ .. Το έχω στείλει εδώ κ μέρες στους τεχνικούς , απλά αναμένω

Όνομα χρήστη
Γιώργος Θεοδωράκης

POCO M3 64Gb / 4Gb RAM / Οκταπύρηνος MAX 2.0GHz / MIUI Global 12.0.10 Τελευταία Ενημέρωση. Το έχω κοντά 6 μήνες. Ποτέ δεν έχει συμβεί κανένα απολύτος πρόβλημα μετά από επανεκκίνηση ή update (MIUI ή Android). Ούτε και θυμάμαι να είχα διαβάσει κάτι σχετικό όταν ψαχνόμουν ποιό κινητό να αγοράσω -και το είχα ψάξει αρκετά. Αναφέρομαι στο μοντέλο του 2020 που κυκλοφόρησε, αν δεν κάνω λάθος, αρχές 2021. Δυστυχώς βλέπω πως η τιμή του έχει ανέβει, 30 ΕΥΡΩ επάνω, από τα 135 ΕΥΡΩ που το είχα αγοράσει. Δεν ξέρω αν η φίλη σου έχει το "φετινό" μοντέλο. Έχεις διαβάσει και άλλες σχετικές αναφορές; Ψάξε το λίγο.

Όνομα χρήστη