What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Username

3 Replies

Username
stakyr1

Η πιο όμορφη ναι, αλλιώς όλες ίδιες είναι σε απόδοση. Δεν νομίζω να πέσει κάτω από 550 ευρώ, όταν η founders έκανε 400

8 Comments

ƒ Pqdqzøp ƒ

δηλαδη ποσο λες να παει ποσο πιστευεις για να ξερω αν αξιζει να την παραγγειλω τωρα, επισης εχω 600w τροφοδοτικο και αυτη ειναι recommended 650w οποτε θα πρεπει να αλλαξω λογικα..Και εχω και εναν r5 2600 ποσο bottleneck μπορει να κανει;

stakyr1

Κανα 50αρικο κατω μπορει να παει. Παρτη πρωτα και μετα δες αν χρειαζεσαι τροφοδοτικο. Bottleneck δεν θα εχεις μεγαλο. Δεν αξιζει να αλλαξεις επεξεργαστη γιαυτο

ƒ Pqdqzøp ƒ

οποτε να περιμενω να πεσει πρωτα κανα πενηνταρικο και μετα να την παρω λες...Οσον αφορα το τροφοδοτικο τι εννοεις να την παρω πρωτα και να δω για τροφοδοτικο;

ƒ Pqdqzøp ƒ

οκ πως θα το καταλαβαινα παντως αν δεν δουλευει καλα; δηλαδη απλα θα ακουγα τα beep post στην μητρικη ή απλά θα καταλαβαινα καποιου ειδους frame drops ή underperform επειδή δεν έχει αρκετή ισχύη...Έχει καμία ιδέα...Επίσης το κακό ειναι οτι εχω μία aoc 75hz 1920x1080 monitor και ολα τα Monitors me gsync 2k 144hz ειναι πανακριβα καμια προτίμηση;

Username

3 Comments

ƒ Pqdqzøp ƒ

μεχρι ποτε λες χουν πεσει οι τιμες και οταν πεσουν απο 630 ποσο να την πανε αντε 600 δεν νμζ ποιο κατω τωρα καποιοι εχω ακουσει λενε 550

Username