Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Nero_ greco

Γιατι αξιολογείτε ενα προιον για την τιμη του το οποιο δεν πρόκειται να αποκτησετε ποτε.
τα μαγαζια δεν την πουλανε με το συμφέρων το δικο μας αλλα με το δικο τους Και να ξερετε οτι οι τιμες ειναι κανονικες δλδ βαλε κοστος της καρτας απο που την αγοραζουν βαλε μεταφορικα βαλε και φπα βαλε και το κερδος τους ...
Η τιμες ειναι λογικες μην κατακρίνετε το προιον ή τα μαγαζια ετσι δουλευει το συστημα

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

kyriazisthanos

Όταν ένας προμηθευτής δηλώνει msrp έχει υπολογίσει μέσα και το κέρδος του πωλητή .Μην παραπλανείς τον κόσμο.Όσο για το αν θα το αποκτήσουμε το προϊόν ή όχι,αυτό θα εξαρτηθεί από το μέγεθος της αισχροκέρδιας των καταστημάτων,γιατι σαν hardware είναι πολύ καλή.

Όνομα χρήστη
Giorgos_Tzoum

Καταρχήν φίλε μου, που ξέρεις αν αυτοι που σχολιάζουν θα την αποκτήσουν η όχι? Τα μαγαζιά ξέρουμε με τι συμφέρον την πουλάνε δεν γεννηθήκαμε χθες!Συγνωμη που θα στο χαλάσω αλλα οι τιμές δεν είναι κανονικές και αυτο θα το δείς απο την καινούργια χρονιά! Δεν κατακρίνουμε το προιόν αλλα την τιμή,έχει διαφορά! Και όσο για τα έξοδα της κάρτας δεν διαμορφώνονται με το πως θα διαμορφωνόνταν για κάποιον που την αγοράζει λιανική οπότε μην το υπολογίζεις έτσι! Ελπίζω να σε κάλυψα!

Όνομα χρήστη
leferen25

Αυτήν την στιγμή, όχι οι τιμές δεν ειναι λογικές. Λογω της καραντίνας και της χαμηλής διαθεσιμότητας εχουν εκτοξευθεί. Δες εξέλιξη τιμής 1660 super για να καταλάβεις τι εννοώ. Συμβουλεύω σε όσους σκέφτονται να την πάρουν, να περιμένουν μέχρι αρχές 2021 που θα βγάλει και η AMD τις δικές τους gpu και θα υπάρχει και ανταγωνισμός. Τότε λογικά θα πέσουν οι τιμές.

1 Σχόλιο

sotos_sotos94

Οι τιμες δεν πεφτουν. Δεν ειμαστε αμερικη που καθε δευτερολεπτο καποιος αγοραζει gpu. Εδω πρεπει να υπολογιζεις και το ΦΠΑ 24%. Οκ ρε μπρο λες μετα, αλλα μετα ξαναλες, ΟΤΑΝ H NVIDIA ΛΕΕΙ RETAIL PRICE 400 ΕΥΡΩ ΕΕΕ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΞΕΝΕΡΩΣΑ. Το ιδιο γινεται και με το αντιστιχο μοντελο της Gigabyte πυ την στιγμη που γραφω αυτο το κειμενο- roasting τα μαγαζια που μας κλεβουν εχει παει στα 670 ευρω!! απο 550 στα 670!!!!

Όνομα χρήστη