Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
apell

Ενα απλο ερώτημα, οταν θέλεις να μονώσεις ενα καλώδιο που έχει στην άκρη του ενα φίσ πιο φαρδυ απο το θερμοσυστελλόμενο τι κάνεις; Το χαράζεις σε ολο το μήκος για να το περάσεις; Μετα 'ομως επειδ'η το δοκίμασα δεν συστέλλεται ομαλά,αν πάλι επιχειρήσεις να βγάλεις το φις θα μπλέξεις χειροτερα. Υπάρχει καμια άλλη ιδέα;

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Dimitrios_Peristerinis

Γίνετε,
1) Μέτρησε την διατομή του φις,
2) Χρησιμοποίησε θερμοσυστελόμενο που να έχει εσωτερικά, έστω την μισή διατομή του φις, 3) Βάζεις εσωτερικά του θερμοσυστελόμενου ένα εργαλείο (π.χ. μυτοτσίμπιδο), και εκτονώνεις σιγά σιγά το θερμοσυστελόμενο, και το περιστρέφεις επάνω στο μυτοτσίμπιδο,
4) Όταν εκτονωθεί τόσο, ώστε να χωράει μέσα του το φις, το βγάζεις από το μυτοτσίμπιδο και το φοράς στο φις,
5) Το θερμαίνεις, και το θερμοσυστελόμενο συστέλλετε επάνω στο φις.

Εγώ αυτό κάνω όταν δεν έχω το κατάλληλο θερμοσυστελόμενο.

Όνομα χρήστη
Yiorgos Adamopoulos

Εξαρτάται από το μέγεθος του φις. Π.χ. εγώ χρησιμοποιώ ένα ψαλλίδι για να το ξεχειλώσω και να περάσει μέσα. Αυτό δουλεύει για μέγεθος στο θερμοσυστελλόμενο γύρω στα 2cm. Αν φοβάμαι πως δεν θα το κλείσει καλά όλο μετά την θέρμανση επειδή έχει ξεχειλώσει, περνάω μια μονωτική ταινία από πάνω από το καλώδιο και μετά βάζω το θερμοσυστελλόμενο και θερμαίνω.

Όνομα χρήστη
Κωνσταντίνος Π.

Τα θερμοσυστελλόμενα δεν πρέπει να κοπούς αλλιώς χάνουν την ιδιότητα τους. Αμα το φις ειναι τόσο φαρδύ θα πρέπει να βρει μεγαλύτερο θερμοσυστελλόμενo ώστε να μπορεί να μπει στο φις και μετά με την ζέστη να καθίσει επάνω του

Όνομα χρήστη