Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Nikolaos_Druides

Φεν μπορώ να καταλάβω γιατί αποκρύβεται ΚΑΙ από την Περιγραφή ΚΑΙ από τ Φωτογραφία της ετικέττας η ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΣύΣΤΑΣΗ . * Τα 375mg που αναγράφονται ΔΕΝ είναι "καθαρή" ποσότητα μαγνησίου ανά κάψουλα . * Οφείλει να αναγράφει το "ΣΤΟΙΧΕΙΑΚΌ" μαγνήσιο. Στα αγγλικά : Elemental Magnesium [mg] Θα μπορούσε κάποιος που το έχει έχει πάρει να το γράψει έστω εδώ. Ευχαριστώ

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

styl_chat

Αν επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος θα δείτε στον διατροφικό πίνακα ότι γράφει πως οι φυτοκάψουλες αποδίδουν 375 mg στοιχειακού μαγνησίου ανά 3 κάψουλές που αποδίδουν το 100% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης, άρα η κάθε φυτοκάψουλα αποδίδει 125 mg στοιχειακού μαγνησίου.

https://www.fullhealth.gr/full-health-magnesium-chelated-375-mg-120-caps-10161615?search=magnesium

Όνομα χρήστη
Nikos 2030

Ένα συμπλήρωμα μπορεί να γράφει στην ετικέτα: «Στοιχειακό μαγνήσιο: 400 mg» αλλά να προέρχεται εξ ολοκλήρου από οξείδιο του μαγνησίου (magnesium oxide) χωρίς να το τονίζει ή να εξηγεί την εξαιρετικά χαμηλή απορρόφηση αυτής της μορφής! Το οξείδιο έχει μεν 60% περιεκτικότητα σε Mg, αλλά απορροφάται μόνο 4–5% . Άρα από τα 400 mg, ο οργανισμός λαμβάνει μόλις 16–20 mg!

Όνομα χρήστη
Aris_Teidis

Από αυτά που καταλαβαίνω εγώ η συγκεκριμένη συσκευασία προτείνει ως ημερήσια δόση τα 375 mg καθαρού μαγνησίου που αποδίδονται από τρεις κάψουλές τους που περιέχουν 2.680 mg Χηλικό Δισγλυκινικό Μαγνήσιο (400 mg καθαρού μαγνησίου θεωρείται, γενικά, η ημερήσια δόση στο διαδίκτυο από αυτά που διαβάζω), δηλ. 125 mg καθαρού μαγνησίου ανά κάψουλα.

3 Σχόλια

Software

Full Health Magnesium Bisglycinate Chelate – Ανά 1 κάψουλα:
Συστατικό Ποσότητα
Magnesium Bisglycinate Chelate ~893 mg
Elemental magnesium (στοιχειακό μαγνήσιο) 125 mg

Software

Ημερήσια δόση 3 κάψουλες

Διατροφικές πληροφορίες ανά ημερήσια δόση 3 κάψ.

Συστατικό Ποσότητα %ΣΗΠ*
Magnesium Bisglycinate Chelate 2680 mg --
Elemental magnesium (στοιχειακό μαγνήσιο) 375 mg 100%

*ΣΗΠ = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη
** = Δεν έχει οριστεί ΣΗΠ

Software

Σιγά μην τα γράφουνε! Αφού προσπαθουν όλοι να παραπλανήσουν. Που να δεις ένα που πήρα doctors health!!! 40mg γλυκινικο, 400 οξειδιο μαγνησιου. Δηλαδη μηδεν

Όνομα χρήστη