@fanispao30 Ανάλογα με την μητρική που έχεις θα κατεβάσεις και το αντίστοιχο πρόγραμμα διαχείρισης rgb που υποστηρίζει. Οι μητρικές της Gigabyte για παράδειγμα συνεργάζονται με το RGB Fusion 2.0, οι μητρικές της Asus με το Aura Sync κλπ. Για αρχή όμως βεβαιώσου ότι η μητρική σου υποστηρίζει rgb φωτισμό, είτε led rgb 5V (3pin), είτε rgb 12V (4pin).
5 Comments
Το πρόγραμμα είναι το Polychrome Sync. Η τελευταία έκδοση είναι στο site της Asrock. Θα βάλεις τα στοιχεία της motherboard και θα σου εμφανίσει το link. https://download.asrock.com/Utility/RGB/PolychromeRGB(v1.0.79).zip
Ή κάνε copy paste ολόκληρο το λίνκ από πάνω στον browser. Απ ότι είδα η μητρική σου έχει και RGB led 4pin και Addressable RGB 3pin. Αν έχεις συνδέσει το fan στην σωστή υποδοχή θα πρέπει να σου δουλεύει σωστά με το πρόγραμμα.
οταν μπαινω sta bios τις μητρικής δεν το αναγνωρίζει στις στροφές δείχνει 0 επίσης κατέβασα το πρόγραμμα της cooler master για να χειριστώ τον φωτισμό και πάλι λέει δεν έχω συνδέσει κάποια σύσκεψη
το κατεβασα και πηγα να μπω και μου γραφει αυτο το μυνημα "there is no Asr card and Asr USB LED Header"
δεν πειραζει αδερφε ευχαριστω που ασχοληθεικες και μου εδωσες πληροφοριες δεν θελω να σε κουραζω αλλο απλα θα ανοιγοκλεινω 2 φορες το πσ καθε φορα που το χρειαζομαι και θα ειμαι οκ χαχα
Έχεις συνδέσει και τα δύο καλώδια του fan στην μητρική; Αν έχεις συνδέσει το καλώδιο του ρεύματος σε molex (απευθείας με το τροφοδοτικό δηλαδή) η μητρική δεν θα μπορεί να βλέπει τον ανεμιστήρα και τις στροφές του. Και δες επίσης αν είναι συνδεδεμένος στο Addr rgb led στη μητρική (αυτό με τα 3pin).