What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Andreas_Saganas22

Καλημέρα σας..ρε παιδιά δεν μπορώ να του αλλάξω την ταχύτητα απορρόφησης.. Το πατάω δύο φορές,αλλά δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι... Εκεί που το ανάβεις στην πρώτη σκάλα, όταν θα πατήσω δύο φορές για να μπει στην δεύτερη, το μόνο που κάνει είναι να σβήνει και να ξαναρχίζει στην πρώτη...εγω είμαι χαζός και δεν το καταλαβαίνω ότι αλλάζει? Δεν έπρεπε να κάνει ποιο πολύ θόρυβο? Βάζω το χέρι μου μπροστά αλλά δεν βλέπω διαφορά στο πως ρουφάει....μήπως είναι ελαττώματικο?

Username

1 Reply

Thanos_Tsiampas

Αγορά χθες από μεγάλη αλυσίδα, μου έκανε το ίδιο πραγμα, το πήγα πίσω σήμερα αντικατάσταση με καινούργιο το δοκίμασα μόλις πάλι τα ίδια. Δεν ξέρω αν κυκλοφορούν διάφορα μοντέλα

3 Comments

Andreas_Saganas22

Δεν νομίζω φίλε μου μάλλον είναι η παρτίδα προβληματική... Εγώ αύριο θα το πάω πίσω...θα σε ενημερώσω για το καινούργιο..

Nektarios_Delta

Όταν πατήσεις μια φορά για να ενεργοποιηθεί μετά το πατάς άλλη μία Δηλαδή στο σύνολο 2 για να μπει η δεύτερη σκάλα.
Εσύ από ότι κατάλαβα πατάς μια φορά για την πρώτη σκάλα και μετά πατάς πάλι διπλό κλικ?

Thanos_Tsiampas

Μίλησα με την εταιρεία και μου είπαν ότι είχε έρθει παρτίδα όπου δουλεύει σε μια σκάλα το σκουπάκι , δυστυχώς έπεσα σ αυτή την παρτίδα.

Username