Ρε παιδια μολεις πηρα την b550 elite ax v2 WiFi ερχομενος απο aorus 570x ultra καο φοραω RYZEN 9 5950x και δεν μου δινει εικονα τι μπορει να ειναι αν και το μυαλο μου λεει 99.9% BIOS απλα ρωταω να ακουςω γνωμες
See in detail the terms of use for the Product Questions
Ρε παιδια μολεις πηρα την b550 elite ax v2 WiFi ερχομενος απο aorus 570x ultra καο φοραω RYZEN 9 5950x και δεν μου δινει εικονα τι μπορει να ειναι αν και το μυαλο μου λεει 99.9% BIOS απλα ρωταω να ακουςω γνωμες
1 Reply
4 Comments
Τα εκανα ολα αυτα που αναφερεις ram sdd ολα αλλα το θεμα ειναι οτο δοκιμασα και τα bios που εχουν για την καρτα στο επισιμο σαιτ της gigabyte και το εβαλα σε usb και πηγα να το κανω οπως λεει για αυτην την καρτα αλλα τπτ κανενα λαμπακι δεν αναψε τωρα μενει να παρω αυριο το μαγαζι να μηλησω δεν βρισκω αλλη λυση
Όταν λες κάρτα εννοείς την μητρική ; Δεν είμαι σίγουρος ότι σε καταλαβαίνω να πω την αλήθεια. Το μαγαζί στην Gigabyte θα την στείλει οπότε θα σου πρότειναι να μιλήσεις απευθείας μαζί τους εκτός αν το κατάστημα που αγόρασες την μητρική βρίσκεται δίπλα στο σπίτι σου. Πήγαινε την πίσω κι ας αναλάβουν αυτοί αφού δεν δούλεψε BIOS update.
Εχεις κανένα τηλ από την gigabyte της Ελλάδας γιατί το μαγαζί είναι Αθήνα μυαλό μαζί τους αλλά που να κτλβ αυτοί και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν περνάει με το usb έτσι όπως λέει μέσα στο website έκανα αντιγράφει τα bios 18F και τπτ … δεν ανάβει καν..
Δεν νομίζω ότι υπάρχει GIGABYTE ελλάδος. Θα πρέπει να επικοινωνήσεις εδώ: https://esupport.gigabyte.com/Login/Index?ReturnUrl=%2f