Αντιμετωπιζει κανενας αλλος προβλημα με τη σταθεροτητα του δικτυου με wifi. Τουμπανο κεραια αλλα εχω δοκιμασει τα παντα και σε online παινχιδι ανεβαζει ping για 2-3 δευετρα στα 150 με 180 και επανερχεται στα 50 παλι καθε 10 δευτερα. Εχω τα νεα drives , εχω αλλαξει dns server κι αλλα τοσα αλλα τιποτα. καποιες φορες θα πρεπει να κανω επανεκκινηση το ρουτερ για να μπει στο δικτυο ενω με αλλες σσυσκευες ειμαι κανονικα στο δικτυο.
3 Comments
Σε ευχαριστω για το σχολιο σου , ναι με καλωδιο ολα ειναι ενταξει! Εν τελη απενεργοποιησα το ipv 6 , στις ρυθμισεις ενεργειας εβαλα να μην μπορουν τα windows να διακοπτουν τη λειτουργεια απο το power managment και δεν εχω πια προβλημα.
Περίεργο. Σε φίλο μου με 200αρα γραμμή εδώ και 2,5 χρόνια περίπου μετά την εγκατάσταση που του έκανα της συγκεκριμένης μητρικής δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με την κάρτα δικτύου (Windows 11). Απο την πρώτη ημέρα δούλευε κατευθείαν με 4-6 ping και όλα αυτά με το router του ΟΤΕ να βρίσκεται ένα δωμάτιο δίπλα. Εχε υπόψην σου ότι δεν είναι και ότι καλύτερο από ότι βλέπω ε εδώ έχεις απενεργοποιημένο το ipv6: https://www.reddit.com/r/sysadmin/s/PBYF1xd2QG
Στη θέση σου θα δοκίμαζα άλλες εναλλακτικές λύσεις όπως εγκατάσταση τον τελευταίο wireless driver από την ιστοσελίδα της Gigabyte.
έχω βάλει τα τελευταία drive από τη σελίδα της gigabyte. Εχω ενεργοποιημένο ipv6 χωρίς προβλήματα έχοντας βάλει το speedport plus bandsteering ενώ πριν το είχα μόνο 5g και τέλος έβαλα dns manual 1.1.1.1 1.0.0.1 και έχω σταθερό ping. Καμιά φορά τυχαίνει και μπορεί να είναι πολλά και θέλει ψάξιμο.