What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
agge1os

Καλημέρα, είμαι ένα καινούργιο άτομο στον τομέα τον υπολογιστών και τις τελευταίες μέρες ψάχνω υλικά να φτιάξω υπολογιστή. Ήθελα να ρωτήσω, πόσα φανακια και aio μπορώ να βάλω σε αυτήν την μητρικη ?. Και η μητρική asus rog strix b550 a έχει περισσότερες θύρες για φανακια?. Και μια τελευταία ερώτηση, υποστηρίζει 5ghz wifi?

Username

1 Reply

adam_f

5 υποδοχές για ανεμιστήρες/ αντλίες (μαζί με τα δύο της CPU) που υποστηρίζουν 2A/12V @ 24W.
Για παράδειγμα, έχω κάνει "daisy chain" 5 ανεμιστήρες σε μια υποδοχή και λειτουργεί τέλεια. Προσοχή στις ανάγκες του κάθε ανεμιστήρα οι οποίες αναγράφονται.
5Ghz WiFi υποστηρίζει κανονικά.

1 Comment

adam_f

Έχω αυτήν την Aorus και ο φίλος μου την Rog Strix που κοιτάς. Μαζί φτιάξαμε και κάναμε τεστ τα δύο PC αυτά. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν θα δεις κάποια ιδιαίτερη διάφορα. Άμα το ξεψειρίσει κανείς κάτι έχει η κάθε μία που δεν έχει η άλλη αλλά πραγματικά ασήμαντα.
Δεν θα άλλαζα την Aorus, για τα μενού/app και μόνο. Στη Rog υπάρχει λίγο καλύτερη κάρτα ήχου και πιο έντονο RGB. Για τα φανάρια παρόμοιες καταστάσεις αλλά προτίμησα Aorus γιατί ήταν πιο εύκολα στα settings. Σημαντική υποσημείωση είναι ότι ο φίλος μου ουδέποτε δεν ζήλεψε την Aorus, ούτε εγώ την ROG, είμαστε και οι δύο υπερευχαριστημένοι.

Username