Παιδιά καλησπέρα.
Αγόρασα κι εγώ ένα τέτοιο ποντίκι και δυστυχώς μετά από 2,5 εβδομάδες σε λειτουργία ΒΤ ανακάλυψα ότι το ποντίκι δεν φορτίζει με το παρεχόμενο καλώδιο (όταν έφτασε στο 10% αποσυνδέθηκε από τον φορητό και μετά κάθε φορά που συνέδεα το καλώδιο φόρτισης, εμφάνιζε για 1" το σύμβολο της μπαταρίας -δεξιά από το σημείο που εμφανίζεται το ποσοστό φόρτισης- και μετά έσβηνε) ενώ στο τέλος εξαντλήθηκε προφανώς όλη η μπαταρία και τώρα πια είναι 'νεκρό'.
Έχω επικοινωνήσει με την κατασκευάστρια εταιρεία (Trust BV) και περιμένω τυχόν οδηγίες αλλά ήθελα να ρωτήσω αν τυχόν κάποιος άλλος είχε αντίστοιχη δυσάρεστη εμπειρία και που τελικά κατέληξε η υπόθεση.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας.
Καλή Χρονιά σε όλους!!!
2 Comments
Με έσωσες...Δε μπορούσα να το φορτίσω με τίποτα...Και είναι το δεύτερο που μου έρχεται μετά από αντικατάσταση γιατί το πρώτο δε μπορούσα και πάλι να το φορτίσω γιατί έκλεισε...Είδα ότι review υπάρχει στο internet...Γενικά πάντως πολύ καλό!
Να είσαι καλά, φίλε μου. Απορώ πως η εταιρεία δεν δίνει αυτήν την οδηγία ευθύς εξ' αρχής. Μακάρι να το γνώριζα κι εγώ. Γιατί ναι, το ποντίκι είναι μια χαρά! Καλή συνέχεια...