Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Mr.Wanted

Καλημέρα, γνωρίζετε αν έχω τη δυνατότητα να επιλέγω μεταξύ 2 πηγών καφέ πριν τη χρήση; Η γυναίκα μου πίνει decaf. Θα μπορώ δλδ να έχω decaf αλεσμένο και κανονικό καφέ σε κόκκους και τα 2 μέσα στη μηχανή και να επιλέγω κάθε φορά; Ευχαριστώ!

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
vagman_tech

Καλημέρα. Δεν νομίζω ότι η συγκεκριμένη μηχανή έχει αυτή την δυνατότητα αν κρίνω από τις εικόνες και τα χρήματα που κοστίζει.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι είναι να βάζεται κάθε πρωί ο καθένας τον δικό του καφέ ο οποίος θα είναι ζυγισμένος και ακριβώς για την δόση που θέλετε να αλέσετε. Υπάρχουν και μικρά δοχεία στο internet που μπορείτε να έχετε προετοιμάσει για παράδειγμα από το Σ/Κ για να μην ζυγίζετε και γεμίζετε κάθε πρωί.

Μια ακόμη λύση είναι η αγορά μηχανής που δεν έχει μύλο άλεσης και ξεχωριστή αγορά μύλου άλεσης για single dose δηλαδή μονοδισικόρ μύλος άλεσης καφέ. Ίσως βγει πιο ακριβά ο συνδιασμόε των δύο (π.χ. 300+300€) αλλά η αντοχή στον χρόνο και η ποιότητα που θα παράγει το καθένα δεν θα έχει καμία σχέση μιας και το κάθε μηχάνημα ειδικεύεται στην χρήση του - αντί της συγκεκριμένης που είναι 2 σε 1.

Όνομα χρήστη