Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
evaggeliakourfali

Καλημέρα σας.Αγορασα την μηχανή εδώ και μια βδομάδα.θα ήθελα την βοήθεια σας.1)πως μπορώ να μειώσω την ροή εκχύλισης γιατί ο καφές βγαίνει νεροζουμι?2)το κουμπί ενεργοποίησης στο καντράν αναβοσβηνει συνέχεια μήπως γνωρίζετε πως σβήνει η πρέπει κάθε φορά να ανοιγοκλείνω την μηχανή από πίσω

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

me.eLu

Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω παρότι προγραμμάτισα τη ροή να σταματάει στο μισό χρόνο, και ρύθμισα το μύλο στο πιο λεπτό κόψιμο.

Όνομα χρήστη
Iraklis_Vlachaquito

Καλημέρα. Αριστερά από την οθόνη έχει 2 κουμπιά για την ροή του καφέ, συνήθως το ρυθμίζεται 1 σε espresso και 1 σε lungo. Για να γίνει η ρύθμιση πατάτε το ανάλογο κουμπί παρατεταμένα μέχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει. Ο καφές αρχίζει να βγαίνει κανονικά και το ξαναπατάτε όταν φτάσει στην επιθυμητή ποσότητα. Αυτό γίνεται μία φορά και δεν χρειάζεται να ξαναγίνει.

6 Σχόλια

evaggeliakourfali

Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία να είστε καλά.ελπιζω να πιούμε κάποια στιγμή καλό καφέ και όχι νεροζουμι.!!

Iraklis_Vlachaquito

Έχω την καφετιέρα 8 χρόνια και ο καφές είναι θεσπέσιος. Βάλετε τον κόφτη στο πιο ψηλό, πειραματιστείτε με καφέδες σπυρί μόνο από μικροπαραγωγούς (Samba, Kollektiva, taf κλπ) και δεν θα ξαναπιείτε αλλού καφέ!

evaggeliakourfali

Γεια σας και πάλι.λοιπον δοκίμασα το κόφτη στο πιο ψηλό τους κόκκους στο 3 πάτησα τον κουμπί του μόνου καφέ παρατεταμένα και άρχισε να βγαίνει καφές.μετρησα από την ώρα που βγαίνει ο καφές μέχρι το σταματημό που έχω αποθήκευση φυσικά εγώ από μόνη μου στα 10 Δευτερόλεπτα.ο καφές βγαίνει ελαφρύς για ζεστό και αν βάλω παγάκια νερουλος.καφε βέβαια έχω δοκιμάσει μόνο ουζουνογλου και coffee island. τώρα αυτό που μου έμεινε να δοκιμάσω είναι τα παραπάνω είδη καφέ αν τα βρω βέβαια.ευχαριστω και πάλι για την βοήθεια

Iraklis_Vlachaquito

Καλημέρα. 10 δευτερόλεπτα αν μου επιτρέπεις είναι αρκετός χρόνος και θα βγει σίγουρα νερουλος. Προσπάθησε να το κάνεις σε μικρότερο χρόνο και να βάζεις 2 δόσεις, έτσι με τα παγάκια θα σου βγαίνει κανονικός. Εμένα η εκροή δεν ξεπερνάει τα 5 δευτερόλεπτα και φτιάχνω 2 δόσεις.

Mike®

για να μην μετράς χρόνο, πάρε κάτι τέτοιο, https://www.skroutz.gr/s/26153632/Joe-Frex-Dosometritis-me-CHoritikotita-60ml-XSG.html?product_id=26965927&sponsored=listing
και όπως είπε ο φίλος, έχετε πατημένο π.χ. το κουμπί του μονού μέχρι να αναβοσβήνει το λαμπάκι του μονού, το αφήνετε να τρέξει για 30ml (τόσο πρέπει να είναι ο μονός) και πατάτε πάλι το κουμπί του μονού (λίγο πριν φτάσει τα 30ml) για να αποθηκεύσει την ρύθμιση .
τώρα για το κουμπί με τις 2 κούπες (lungo επιλογή μονού μπορούμε να πούμε), είναι προσωπική επιλογή.
προσωπικά επειδή δεν πίνω πολύ νερουλό τον καφέ το έχω βάλει στα 35ml που είναι σαν τον κλασσικό μονό, ελαφρός πιο νερουλός.

Όνομα χρήστη