Εγω εχω το κουτι nzxt h510 και βλεπω στην φωτογραφία ότι μπορούν να μπουν μέχρι 3 ανεμιστήρες αλλα εγω στο κουτι μου θα βαλω 4. Τον 4ο που θα τον συνδεσω? Υπάρχει κάποιο splitter?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Εγω εχω το κουτι nzxt h510 και βλεπω στην φωτογραφία ότι μπορούν να μπουν μέχρι 3 ανεμιστήρες αλλα εγω στο κουτι μου θα βαλω 4. Τον 4ο που θα τον συνδεσω? Υπάρχει κάποιο splitter?
2 Απαντήσεις
Αναφέρονται "κανάλια" ανεμιστήρων και όχι υποδοχές ανεμιστήρων για κάποιο λόγο. Στο κουτί περιλαμβάνονται και 3 spliters από 1 σε 3. Σε κάθε κανάλι μπορείς να βάλεις παραπάνω από έναν ανεμιστήρα, και όλοι τους θα λαμβάνουν το ίδιο χρόνο τροφοδότησης (PWM) και συνεπώς θα γυρίζουν με σχεδόν ίδια ταχύτητα, αν είναι ίδιοι. Η ταχύτητα που θα βλέπεις στο software θα αφορά στον 1 ανεμιστήρα του spliter που θα έχει το 4ο pin. Μόνος και σημαντικός περιορισμός είναι ότι υπάρχει όριο 10W ανά κανάλι. 10W/12V (ονομαστική τάση) = 0,833Α συνολικό ρεύμα ανά κανάλι. Τσέκαρε τους ανεμιστήρες σου πόσο μέγιστο ρεύμα τραβούν, ώστε να ξέρεις ως πόσους μπορείς να τοποθετήσεις σε κάθε κανάλι.