Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
vagman_tech

@stv82m Καλησπέρα.Καλά πήγες και εσύ ρε άνθρωπε να χωρέσεις 420 ψυγείο μέσα σε Midi Tower....αντί να πας σε Full Tower: Corsair 7000D/Phanteks Enthoo Pro 2/Be Quiet Dark Base 701 κ.τλ. τόσες επιλογές είχες σε αυτά τα λεφτά. Δεν ευθείνεται η Arctic επειδή εσύ δεν πήρες μέτρα και δεν το έψαξες λίγο παραπάνω. Θα ίσχυε αυτό που λες και τα 3 αστέρια που έβαλες εάν είχες κουτί της Arctic και δεν χώραγε.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

stv82m

Το κουτί είναι πολύ μεγάλο (553χ281χ539), έστω και αν χαρακτηρίζεται midi, μάλιστα είναι μεγαλύτερο και από ορισμένα "full towers" που κυκλοφορούν. Εκτός αυτού, πριν το πάρω έψαξα από άλλους που έχουν αυτήν την ψύχτρα και πολλοί αναφέρονταν σε αυτό ακριβώς το μοντέλο. Όντως δεν είχα εικόνα του τι θα αντιμετώπιζα, και γι' αυτό πήγα με βάση τι πρότειναν αυτοί που είχαν την ίδια ψύχτρα. Τα τρία αστεράκια είναι γιατί είναι πολύ δύσκολο να βρεις κουτί να την βάλεις, όχι επειδή ζορίστηκε ο τεχνικός να την βάλει στο δικό μου. Εξ' άλλου αν δεν υπήρχε αυτό το θέμα, δεν θα την είχαν, τα περισσότερα μαγαζιά, σε προσφορά.
Όπως είπα, θεωρώ ότι έχει πολύ καλές επιδόσεις και έστω και με την δυσκολία εγκατάστασης, θα είχα βάλει περισσότερα αστεράκια αν δεν ήταν πλαστικά τα κολάρα στα σωληνάκια. Στην ουσία έκοψα ένα αστεράκι για το θέμα του κουτιού.

2 Σχόλια

stv82m

Πάντως έχεις δίκιο στο ότι δεν είχα ιδέα πόσο μεγάλη ήταν. Και σίγουρα θα ήταν πολύ πιο εύκολη η αναζήτηση κουτιού, αν είχαμε κάνει αυτή την κουβέντα όταν το έψαχνα! Να είσαι καλά!

Όνομα χρήστη