Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
cybercriminal1985

παιδια εχω το coolermaster h500p mesh white στα specs του κουτιου λεει οτι χωραει επανω μεχρι 360 αλλα βλεπω οτι υπαρχει χωρος για 420 κανω κατι λαθος εχει κανεις δοκιμασει η γνωριζει κατι παραπανω μην το παρω και δεν μπαινει γιαυτο ρωταω, θελω να το βαλω επανω

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Dominic King

φίλε μου η ψύξη στα 420 cm, είναι μόνο για τα fan της, ωστόσο με το υπόλοιπο κομμάτι του ψυγείου δεξιά και αριστερά , φτάνει σε διάσταση τα 460 κοντά , κουτί κάτω από 200 ευρώ σε βρίσκεις για αυτή την ψύχρα , εγώ έβαλα το κουτί 802 της bequiet. δεν βρήκα κανένα φτηνότερο , ωστόσο η ψύχρα είναι πολύ ήρεμη , λειτουργεί χαλαρά , έχω γράψει και review για το προϊόν αυτό με απλά λόγια

2 Σχόλια

cybercriminal1985

φιλε μου το κουτι μ εχει 250 ευρω το coolermaster h500o mesh white και ειδα οτιη εταιρια προτεινει μεχρι 360 αρα καλυτερα να μηνρισκαρω και κανω πατεντες αν και το μετρησα και βγαινει στο μακρος πανο απο 460 αλλα δεν θελω να κανω πατεντες θα παρω αυτη με τα 360 νομιζω ειμαι μια χαρα καλυμενος. αυτη με τα 360 ειναι καλυ ψυξη εννοω σαν μαρκα γενικα η arctic η να παω σε coolermaster για παραδειγμα

Dominic King

εγω και με την arctic δεν εχω κανενα προβλημα, ο σκοπος της υδροψυξης ειναι να λειτουργει σε ηρεμια , εστι οπως λειτουργει σε εμενα, η γνωμη μου για την arctic ειναι πως ειναι μια φτηνη μαρκα επειδη δεν εχει φωτακια να φοσφοριζουν και δε ξεπουλανε το ονομα τους στο βωμο του χρηματος :P εγω με αυτη που πηρα ειναι υπερ ικανοποιημενος, θα στο προτεινα και εσενα απο μια πλευρα

Όνομα χρήστη