What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
entasis64

Αγόρασα την συγκεκριμένη οθόνη αλλά εχω ένα θέμα δεν κραταει συνέχεια 165hz εκανα ολες τοις ρυθμίσεις μόνο στο λολ κραταει 165 και στην επιφάνεια εργασίας στο csgo ,forza horizon 5 και σε οτι άλλο παίζω ανεβοκατεβενει από 85-165 ασταμάτητα εγώ θέλω να είναι σταθερά 165hz. Εχω MSI GTX1080ti ryzen 5950X και εννοείτε είναι συνδεδεμένοι με Display port

Username

1 Reply

SnowMN

frame limit 90 fps το οτι 165 ειναι το μαξ της οθονης δε σημαινει οτι θα ειναι καρφωμενα εκει και με αυτη τη καρτα δε θα εχεις καρφωμενα 165 σε ΟΛΑ τα γκειμς με τπτ.
Τι αναλυση παιζεις btw

4 Comments

entasis64

σε 2Κ παίζω δεν ξέρω αν το ρίξω στα 1080 αν θα έχει κάποια διαφορά ένας που έχει το ίδιο μόνιτορ αλλά το 32 Άρη πέζει με 3060 όλα 165 καρφωμένα σε 2Κ

SnowMN

δεν υπαρχει περιπτωση εκτος αν πεζει μονο πακ μαν κ τετρις

entasis64

τελικά όταν ρίχνω την ανάλυση σε ένα κλικ κάτω από 2Κ 2560x1440 σε 2048x1152 εχω σταθερά 165hz σε όλα τα παιχνίδια απλα φαινοντε πιο θολά αυτο είναι το κακο. Ενω στο 2Κ ανεβοκατεβαίνει συνέχεια ευχαριστώ λύθηκε το πρόβλημα

Nikolaos Mark

Αδελφέ, τα πόσα FPS θα σου δίνουν τα παιχνίδια εξαρτάται από ολόκληρο τον υπολογιστή σου και κυρίως την κάρτα γραφικών σου. Μετά, ένας μέτριος Ryzen 5 7600 φτάνει και περισσεύει. Υπάρχουν οθόνες πλέον που πιάνουν 500Ηz αλλά αν δεν έχεις GPU RTX 4090, ξέχασε τα 500FPS εν ώρα παιχνιδιού. Και 4090 να έχεις, σε πολλά παιχνίδια δεν θα τα πιάνεις, μόνο στα παλιά παιχνίδια τα οποία δεν ήταν «βαριά» να στο πω έτσι να το καταλάβεις.

Εν συντομία, καλό είναι που πήρες 165Ηz Monitor, αλλά τίποτα δεν εγγυάται πως θα τα πιάνεις συνεχώς σε όλα τα παιχνίδια ασυζητητί. Κάτι Dota, LoL κλπ, αυτά είναι πολύ παλιά και «ελαφριά» παιχνίδια και γι΄αυτό και καταφέρνεις και τα πιάνεις εν τοιαύτη περιπτώσει. Η οθόνη είναι απλά μια οθόνη, δεν βοηθάει στην ισχύ του υπολογιστή σου. Κανονικά, πρώτα παίρνεις τον ανάλογο υπολογιστή και έπειτα την οθόνη με τα Hz που θέλεις.

Κι εγώ στην ίδια ανάλυση παίζω, 2560x1440 αλλά από 144Ηz, κατεβάζω τα Hertz στα 90 διότι έχω μόνο μια 3060Τι με επεξεργαστή 5600Χ. Δεν τραβάει παραπάνω. Δηλαδή, δεν είναι για παραπάνω, ιδίως αν παίζεις κι εσύ σαν και μένα με το VSYNC συνεχώς ΟΝ.

Πήγα πήρα ο βλάξ έναν 990 PRO SSD και έναν SN850X -δηλαδή, τους δυο καλύτερους αλλά πλήρωσα πολλά. Θα μπορούσα να κάνω οικονομία ώστε να πήγαινα στην 4070 Super. Και αυτές οι κάρτες γραφικών, τι διάολο; Στον Δία έχουν φτάσει οι τιμές τους. Υποτίθεται θα έπεφταν μετά το mining craze αλλά τζίφος, οι εταιρείες το εκμταλλεύτηκαν για τους ίδιους και σταθεροποίησαν πλέον τις τιμές αρκέτα ψηλότερα από ότι παλιότερα.

Username