Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Claire_Daska

Γεια σας! ενδιαφερομαι για την αγορα του συγκεκριμένου λαπτοπ , θελω να του κανω απλη χρηση όπως ειναι η πλοήγηση στο διαδίκτυο, να βλεπω ταινείες κτλ, όπως και να έχω όλες τις σημειώσεις την σχολής μου χωρίς να επιβαρύνεται ο υπολογιστής. Είναι ιδανικό για αυτη την χρήση??
Υστερόγραφο: Τώρα έχω ενα dell, το οποίο είναι ναι μεν καλό αλλά κολλαει παρα πολύ, δεν μπορω να διαβάζω ούτε να το χρησιμοποιήσω πάνω απο 2-3 ώρες και για αυτό σκεφτομαι να αναβαθμίσω σε ενα καλύτερο φορητό υπολογιστή όπου θα τον κρατήσω για πολλά χρόνια

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

vagman_tech

Καλησπέρα! Ναι είναι ιδανικό αλλά θα σου πρότεινα να ψάξεις για μεταχειρισμένο μιας και θα το βρεις κυριολεκτικά στη μισή τιμή απο αυτή που βλέπεις τώρα. Εάν είσαι 1ο έτος και σκοπεύεις να το έχεις μέχρι το πτυχίο δηλαδή τουλάχιστον 3 χρόνια στη θέση σου θα κοίταγα και για το Μ2 που είναι πιο καινούργιο και θα έχω και την εγγύηση. Ανάλογα το budgbet επιλέγεις. Πάντως 900 ευρώ δεν αξίζει με τίποτα!

ΥΓ: Εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και για tablet αν κάνεις χειρόγραφες σημειώσεις.

Όνομα χρήστη