What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Username

1 Reply

NiDimitriou

Αν βοηθάει τη δοκίμασα σε Macbook Air μέσω USB-C, δουλεύει μια χαρά σε όλα (καλύτερα και από Windows) εκτός του ότι δε φορτίζει το λάπτοπ από τη θύρα USB-C, όπως δε φορτίζει και το δικό μου λάπτοπ Dell XPS 13 9310.

4 Comments

george0001

Ωραία, ναι βοηθάει σίγουρα. Το ότι δε φορτίζει, για τα Mac ίσως να είναι και καλό μιας και είναι κάπως παράξενα με τη τροφοδοσία.

Haris_Duke

Κατα πρωτον Θα ηθελα να σας πω...μην δινετε κ πολλη βαση στα χαραχτηριστικα που γραφουν για ολα τα προιοντα,εχω προσεξει σε διαφορες αναζητησεις μου ,οτι υπαρχουν ελληψεις στης περιγραφες.!! Καλυτερα να διαβασετε την σελιδα του κατασκεβαστη για να σιγουρευεστε τι θα αγορασετε !!.Η συγγεκριμενη οθονη ,κ καθε gaming οθονη ,απευθύνεται καθαρα σε αυτους που παιζουν ( οπως εγω σαραντα χρονια τωρα ) κ τρεχουν με dp 144hz..με gaming πισι.( Εδω θελω να σας πω...οτι το ανθρωπινο ματι συλλαμβανει εικονες μεχρι ..100hz..! ) !Για τιποτα αλλο...Για γραφειο παρτε αλλη...δεν χρειαζεται να πληρωσετε τον...κουκο αηδονι!!H θυρα usb C στην οθονη δεν ειναι για να φορτιζει λαπτοπ .Πρεπει να εχει χρωμα ποτροκαλι γιαυτην την δουλεια..Η θυρα c ειναι για να συνδεοντε τα κενουρια κινητα .Με καλοδιο c to c για γρηγορη μεταφορα δεδομενων κ φυσικα για φορτιση....μεχρι εκει ..επισεις η συγγεκριμενη θυρα ,στο πισι ειναι αν θελετε να συνδεσετε οτι διποτε εχει αυτην την θυρα..για παραδειγμα συνδεω ενα rog strix arion Μ.2 NVMe ssd ενα τερα c to c ,που βαζω απο παιχνιδια μεχρι video η mp3 κ τα παιρνω μαζι μου οπου παω για το τηλεφωνο μου η σε αλλο πισι.. Aυτα..ευχαριστω για τον χρονο σας..την εχω στα αγαπημενα,,μολις κατεβει η τιμη της,,,θα την παρω :) αν την πουλαει καποιος που δεν την θελει ..πεστε μου,αν κανω λαθος καπου...συγνωμη..διορθωστεμε .

NiDimitriou

Στη περίπτωση τη δική μου από την επίσημη σελίδα του κατασκευαστή τη πάτησα (όσο αφορά τη θύρα USB-C η οποία αποτέλεσε κριτήριο αγοράς) αφού παραπλανεί με περίτεχνο τρόπο τον αγοραστή. Και εξηγούμε, όταν άλλες εταιρείες διαφημίζουν ότι με το ίδιο καλώδιο USB-C μπορείς να μεταφέρεις την εικόνα αλλά και να φορτίσεις το λάπτοπ σου ταυτόχρονα (η Dell έχει πολλά τέτοια προϊόντα), η Gigabyte δεν αναφέρει καν στο εγχειρίδιο της την ισχύ της θύρας παρά λέει ότι δεν είναι συμβατή με 3-4 συσκευές... Για χρήση γραφείου μακριά, ένα βασικότατο πρόβλημα που έχει είναι η διάταξη BGR των LED που εν ολίγοις στα Windows και μόνο εκεί κάνει θολά τα κείμενα, τα Apple κάνουν rendering με διαφορετικό τρόπο και δε φαίνεται να επηρεάζονται. Στα θετικά της είναι φυσικά οι επιδόσεις στα παιχνίδια με το γρήγορο ρυθμό ανανέωσης και χαμηλό χρόνο απόκρισης αλλά με ένα σωστό καλιμπραρισμα κάνει τέλεια δουλειά για επεξεργασία φωτογραφίας, βίντεο αφού καλύπτει όλο το φάσμα στο RGB και σχεδόν όλο το Adobe RGB. Προσωπικά θεωρώ άστοχη την υλοποίηση της Gigabyte, την επέστρεψα πίσω αφού μου έβγαιναν τα μάτια.

George_siolos

το καλωδιο που φορτιζει το macbook κανει για να δειξει εικονα και γενικα να λειτουργησει το KVM ?

Username