Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Dimitris_Dimitris5369

Καλησπερα, περιμενω την αλλη Δευτερα το Mac Mini M1. Δεν εχω την δυνατοτητα αγορας πληκτρογιου/ποντικι. Θα δουλεψουν αυτα που εχω μεχρι να μπορεσω να παρω κατι καλυτερο;
Ειναι Ενσυρματα και τα δυο.
Πληκτρολογιο: Microsoft Wired Keyboard 600
Ποντικι: ADX Gaming Mouse. Model: AFPA0219

Eχω και 2 ακομη κινεζικα ποντικια και ενα πληκτρολογιο παλι με usb καλωδιο: Logitech K310

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

ACE_KNIGHTCOMER75GR

Πάρε ασύρματο σετ ποντίκι - πληκτρολόγιο και με ένα usb θα σου δουλεύουν και οι 2 συσκευές! Το μίνι έχει μόνο 2 θύρες για usb, όποτε είναι μονόδρομος! Το μ1 μίνι το δουλεύω με σετ της Logitech mk540 Advanced στα 50 ευρω περιπου!

Όνομα χρήστη

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη
Firekeeper

Δε τίθεται θέμα . Απλώς υπήρχαν κάποια σφαλματα με τη σύνδεση Bluetooth σε κάποιες συσκευές , όπου όμως μετά απο updates το πρόβλημα διορθώθηκε .

5 Σχόλια

Dimitris_Dimitris5369

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Σαν να μου λετε να μηνω ησυχος για ενσυρματα ποντικι/πληκτρολογιο. Ναι διαβασα για τα σφαλματα που υπηρχαν με το Bluetooth. Tωρα αγωνιω πολυ για την οθονη μου ''Dell U2713HM'' αν θα πιασει 2560Χ1440 σε RGB Mode. Eχω τα καλωδια HDMI, DVI, Displayport τις οθονης μου αλλα διαβαζω πολλα θεματα για την συγκεριμενη οθονη και την συνδεση σε Mac Mini M1. Εχω παραγγειλει και περιμενω και ενα USB-C to DisplayPort σαν τελευταια μου ελπιδα να για να γλιτωσω νεα οθονη.

Dimitris_Dimitris5369

Κατι τελευταιο παιδια. Στις ρυθμισεις ''Display'' του macos, εκει που επιλεγεις ''Resolution/Scaled'' μπορει να δουλεψει το πληκτο ''Option'' σε μη apple πληκτρολογια; Αν ναι πιο ειναι αυτο το κουμπι σε ενα απλο πληκτρολογιο;

stelios-thess

Την οθόνη θα την ανιχνεύσει μόνο του. Το πλήκτρο option είναι το πλήκτρο alt.

ACE_KNIGHTCOMER75GR

Το Μ1 μίνι μου δουλεύει άψογα σε τηλεόραση turbo-x 43" 4K με αναλυση 3840 Χ 2160ρ στα 60χερτζ! (καλωδιο hdmi 2.0)

Όνομα χρήστη