Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Τάκης Κ.

Έχω ένα macbook pro 13'' early 2015 2,7 GHz - 256 GB / 8GB H δουλειά μου είναι dj και μουσική παραγωγή.Dj σημαίνει πως τα softwares μου δεν είναι και ακραία απαιτητικά δηλαδή με αυτά τα χαρακτηριστικά είμαι πολύ παραπάνω απο οκ για κάμποσα χρόνια ακόμα αλλά όταν έρχεται η μουσική παραγωγή μιλάμε για ιδιαίτερα βαρυά χρήση (Plug-ins,softwares ανοιχτά,συνεδεμένες κάρτες ήχου,όργανα,μικρόφωνα,ηχογραφήσεις,τεράστιες βιβλιοθήκες) κλπ κλπ.Που σημαίνει ότι χρειάζεσαι ένα αρκετά καλό μηχάνημα για να τα βγάλει πέρα.
Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το macbook μου και για τα 2,όταν έχει να κάνει με την παραγωγή τα βγάζει δύσκολα σχετικά πέρα,αλλά τα καταφέρνει με διάφορα τρικάκια ώστε να ελαφρύνει η ραμ και η cpu και με τον ανεμιστήρα να δουλεύει στο φουλ όταν πχ αποφασίσω μαζί με όλα αυτά να δω και ένα βιντεάκι στο γιουτιούμπ (κάτι πολύ συχνό καθώς συνέχεια πρέπει να βλέπω κάποιο βίντεο σχετικά με το πρότζεκτ που δουλεύω).
Το δίλημμα αυτή τη στιγμή είναι,
1) παίρνω macmini m1 8gb σε αυτή την καταπληκτική τιμή (έχω ήδη οθόνη,πληκτρολόγιο,ποντίκι γιατί χρησιμοποιώ το macbook ως ντεσκτοπ) και κρατάω το macbook μου μόνο για τα djίστικα και να χαζεύω ίντερνετ και έχω 2 μηχανήματα ωραία και οργανωμένα το καθένα για την δουλειά του.
2)Περιμένω το macmini του 2021 μήπως είναι ακόμα καλύτερο και σε λογική τιμή πάλι
3)Περιμένω το macbook pro 14'' του 2021 με τον δεύτερης γενιάς m1 με ακόμα καλύτερες επιδόσεις,πουλάω και το macbook μου και στην ουσία δίνω πάλι κάπου στα 800 ευρώ (αν κοστίζει κάπου στα 1300-1400 πάντα) και έχω το καινούριο macbook pro ως ένα και καλό.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

jsgardas47

Ότι και να κάνεις,αν πας σε M1 καλυμμένος είσαι .
Υπάρχουν πολλά βίντεο με τεστ στο YouTube ειδικά για μουσικούς παραγωγούς,που αποδεικνύουν ότι ο M1 ανταπεξέρχεται άνετα σε όλα τα δύσκολα!
Έχω το απλό Mac mini με τα 256 ,με εξωτερικό 2tb ssd mvme σε γρήγορο κουτί ,και κάνω τα πάντα ΑΨΟΓΑ από Lightroom ,ψυχαγωγία και επεξεργασία βίντεο αραιά και που.
Παίρνεις ένα φθηνό τέτοιο που οργώνει και αργότερα βλέπεις για M1X ,η κατευθείαν πας για M2 μετά από καιρό .

Όνομα χρήστη