Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Lambros_Tsalis

Κάνει να το αραιώσω με νερό σε 1:3 αναλογία και να περάσω με ρολο ένα τσιμεντένιο δαπεδο για την αποφυγή σκόνης;;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

marionst7

Το προϊόν σίγουρα μπορείς να το αραιώσεις. Όμως ενδείκνυνται για στεγάνωση ή ενίσχυση του μπετού. Δεν θα βοηθήσει να αποφύγεις την συγκέντρωση σκόνης. Απλώς κλείνει ρωγμές όταν το χρησιμοποιείς σαν "αστάρι" ή προβάφεις με αυτό μια επιφάνεια που θέλεις να ρίξεις μπετόν για καλύτερη πρόσφυση. Και όπως προείπα ενισχύει το μίγμα του μπετού όταν το προσθέσεις σε αυτό. Για παράδειγμα, αν θέλεις να κάνεις στεγάνωση σε ταράτσα, η καλύτερη λύση είναι η εφαρμογή ψυχρού χρώματος. Αν πρόκειται για εσωτερικό δάπεδο πχ. αποθήκης με καλό αερισμό- και ΟΧΙ κλειστού κατοικήσιμου χώρου-, τότε και πάλι το ψυχρό χρώμα θα βοηθήσει. Το στρώνεις και όταν δημιουργήσει αυτή την ειδική επιφάνεια τότε ακόμα κι αν σταδιακά σκονιστεί ή βρωμίσει του ρίχνεις χύμα νερό και καθαρίζει στο λεπτό. Ειδικά αν το δάπεδο έχει απαλή υφή ή είναι πατητή τσιμεντοκονία , αυτό θα σε βολέψει γιατί δημιουργείται μια βελούδινη επιφάνεια αδιάβροχη στο νερό. Καλή επιτυχία σε ό, τι κι αν αποφασίσεις!

Όνομα χρήστη