Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
nikoseski

Αν το έχω συνδεδεμένο με την τηλεόραση και συνδεδεμένο συνεχώς στο ρεύμα για να έχω πλήρη ένταση υπάρχει περίπτωση να κάνω ζημιά στην μπαταρία του?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

ep82silv

Δοκίμασε όταν είναι συνδεδεμένο στη πρίζα, να δεις πόση διαφορά έχει στην ένταση σε σχέση με όταν παίζει από μπαταρία.
Εάν είναι χαώδης η διαφορά, τότε ίσως έπεσε η μπαταρία του.
Εάν παίζει ελαφρώς πιο δυνατά στο ρεύμα, τότε η μπαταρία είναι κομπλέ.

3 Σχόλια

nikoseski

Αλλο λέω αδερφέ. Ρωταω αν το έχω μονίμως στο ρεύμα αν θα προκαλέσω ζημιά στην μπαταρία του, αν δηλαδή με τον καιρό θα κρατάει λιγότερες ώρες ή μπαταρία λόγω της μόνιμης σύνδεσης με το ρευμα

ep82silv

Ναι, σίγουρα θα μειώσεις το χρόνο ζωής της μπαταρίας εάν το έχεις μόνιμα στο ρεύμα.
Η μπαταρίες λιθίου έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής όταν η φόρτισή τους κυμαίνεται περίπου από 10% έως 90%. Μόνιμα στο ρεύμα, σημαίνει πρακτικά και μόνιμα 100% (για την ακρίβεια μόλις θα πέφτει στο 99% θα ξαναφορτίζει έως το 100%, δηλαδή το χειρότερο σενάριο για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας). Από εκεί και πέρα όλα φθίνουν.
Εάν χρειάζεσαι συνεχώς τη μέγιστη ένταση, το ρεαλιστικό σενάριο (όχι το ιδανικό) είναι να το έχεις μόνιμα στο ρεύμα και που και που να το δουλεύεις και μόνο με μπαταρία για να κάνει μερικούς κύκλους.
Θα σε εξυπηρετήσει εάν βάλεις μια πρίζα με απομακρυσμένο έλεγχο μέσω RF ή wifi, ώστε να γίνει πιο απλή η διαδικασία χωρίς να βαζοβγάζεις πρίζες.

nikoseski

Ευχαριστώ ρε φίλε για την απάντηση θα το έχω υπ οψιν

Όνομα χρήστη