Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
savv.skg

εγω θα ηθελα να αγορασω αυτον τον επεξεργαστη διοτι ειμαι σε ryzen 5 3400 με ενσωματωμενα γραφικα και θα ηθελα επισης να παρω και μια καρτα γραφικων αξιασ 150-200 ετσι ωστε να κανω μια καλη αναβαθμιση στο pc μου για καλυτερα γραφικα και να τρεχει πιο γρηγορα.Πιστευετε θα ειναι καλη αναβαθμιση με αυτον τον επεξεργαστη?επισης αν απαντησει καποιος πιο ειδικος θα ηθελα να μου πει και μια προτιμηση για μια καλη καρτα γραφικων στην παραπανω τιμη για games οπως fifa60fps fortnite+200fps και αλλα πολλα game οπως αυτα.

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Epidemic Studios

Θες 6600 ok. Οχι όμως Gigabyte.. Αφού ξέρεις τι θα πάρεις γιατί ρωτάς?

2 Σχόλια

savv.skg

οχι φιλε μου διοτι παιζω με performance mode στα 120 fps.Επισης υπαρχουν πολυ καλες καρτες με 200 ευρω οπως η Gigabyte Radeon RX 6600 8GB GDDR6 που ειναι η πιθανη αγορα μου

Όνομα χρήστη
vagman_tech

Δυνατός gaming CPU αλλά παλιός, έχουν βγει και πιο δυνατοί. Στην θέση σου θα ανέβαζα το budget κατά 100κατι ευρώ Ryzen 7 5700X3D.

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη
GEO.BRA

5600x είναι ότι πιο vfm σήμερα στην am4 πλατφόρμα για gaming. Μαζί με μια radeon 6600 που κάθεται ακριβώς στο budget σου πρακτικά παίζεις τα πάντα σε 1080p ανάλυση.

1 Σχόλιο

savv.skg

τελικα φιλε μου σκεφτομαι να κρατησω τον επεξεργαστη μου ο οποιος ειναι ο amd ryzen 5 3400 ετσι ωστε να ανεβασω την τιμη στην καρτα γραφικων για να παω πιο πολυ σε Gigabyte Radeon RX 6600 8GB. γνωριζω δεν ειναι και καλος ο επεξεργαστης αλλα πιστευω πως θα το κραταει καλα και δεν θα εχω πολυ bottlenecks.αν θες να με βοηθησεις σε κατι πες μου

Όνομα χρήστη