What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
gfirinidis

Χαίρεται! Χρήστης Xiaomi Redmi Note 7 για 5 χρόνια. Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές ωστόσο τα βίντεο είναι άθλια καθώς τρίζει αφάνταστα ο ήχος κ σε τρυπάει τ αυτιά ιδιαίτερα όταν τραβάω μέσα σε κλάμπ η κοντά σε μεγάφωνα. Σκέφτομαι να πάω σε iPhone καθώς έχω μάθει ότι τα ηχεία είναι καλύτερα κ η ποιότητα καλύτερη. Κολλάω σε ποιο μοντέλο να πάω όμως γιατί είμαι ανίδεος. Σκοπεύω να διαθέσω 500-600€ για ένα καλό εργαλείο με άριστη εγγραφή βίντεο καθώς ανεβάζω βίντεο από εκδηλώσεις όπου παίζω μουσική. Τι μου προτείνετε;; ( Πχ Ένας γνωστός πουλάει το iPhone 11 pro max στα 550€, αξίζει; )

Username

1 Reply

Youtube_GRL__

Το iPhone 11 Pro Max καθως και το απλό 11 που ειναι πιο οικονομικό μπορεί να μην είναι πρόσφατα μοντέλα παρόλα αυτά είναι πολύ καλα με πολύ καλή κάμερα όπως ζητάς . Για τα λεφτά που θες να διαθέσεις είναι πολύ καλό . Και γώ πριν πάρω το iPhone 12 Pro Max ήμουν χρήστης του redmi note 8 . Γενικά μεγάλη διαφορά στην κάμερα και την χρήση. Από κει και πέρα υπάρχουν πιο παλιά και εξίσου καλά μοντέλα iPhone . Κάνε μια σωστή έρευνα και θα βρεις αυτό που θες . Γενικά η apple δεν απογοητεύει εύκολα

Username