What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
kprs

Καλησπέρα σε όλους. Παρέλαβα το νέο μου iPhone 12 pro αλλά μου ήρθε με άδεια μπαταρία. Απ όσο γνωρίζω οι μπαταρίες δεν πρέπει να φτάνουν στο σημείο να αδειάζουν, πόσο μάλλον να αποθηκεύονται τόσο καιρό (όσο καιρό περίμενε το συγκεκριμένο iPhone στο ράφι μέχρι να πουληθεί). Η "υγεία μπαταρίας" είναι στο 100% αλλά φοβάμαι μήπως πέσει πιο σύντομα από το κανονικό και δεν καλύψει αργότερα η εταιρία την αντικατάσταση της. Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο; αν ναι, παρουσίασε τελικά πρόβλημα ή μπαταρία σε βάθος χρόνου;

Username

1 Reply

vagman_tech

Απο Samsung, Xiaomi κινητα που ειχα μεχρι και το Dell laptop μου ποτε δεν μου ετυχε κατι παρομοιο. Ειναι αρκετα περιεργο οντως αλλα απο την αλλη δεν νομιζω να εχεις θεμα μιας και μια καλη πρωτη φορτηστη των 7-8 ωρων ξαναζωντανευει τη μπαταρια.

2 Comments

kprs

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, θα το δοκιμάσω!

vagman_tech

Κατι ισχως λιγο ασχετο ωστοσο σε περιπτωση που ηδη δεν το γνωριζεις μια καλη πρακτικη ειναι να την κρατας αναμεσα στο 15% - 80% δηλαδη απεφευγε τις ακραιες φορτησεις τυπου 0% - 100% εκτως αν σου ειναι απολυτως απαραιτητο π.χ. ταξιδι. Ετσι κανω σε οσες συσκευες ειχα και η μπαταρια τους κραταει πανω απο 3,5-4 χρονια χωρις να χρειαστω αλλαγη.

Username