Καλησπέρα σκέφτομαι να αλλάξω το κλασικό modem/router της nova,κλασικά η vdsl πάει σφαίρα στα speedtest 45+ σε 50αρα γραμμή,το θέμα είναι το wifi...5 συσκευές wifi πολλές φορές ξαφνικά πέφτει η ποιότητα σε βίντεο η κολλάει η εικόνα δε δέχεται με τπτ 1080p απλά βλέπεις παγωμένη εικόνα και τον κλασικό κύκλο αναμονής σήματος η ικανοποιητικής ταχύτητας;;
..προφανώς και το μαμα είναι στα τελευταία...η ερώτηση είναι αν με 5 συσκευές θα είμαι οκ όσο αφορά το wifi,η χειρότερη χρήση είναι μια smart τηλεόραση youtube η netflix,και live streamers που παρακολουθεί ο αδερφός μου...οι υπόλοιπες συσκευές είναι κανένα fb κτλ.Απλα βαρέθηκα τις διακοπές στο σήμα και τα speed test με 5mbps στο wifi όταν η γραμμή έχει καρφί 45+ και δε μιλάμε για τεράστιες αποστάσεις,
4 Comments
Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση να σαι καλά,να σε ρωτήσω εσύ το v3 έχεις πάρει;και αν επιτρέπεται με τι πάροχο το δουλεύεις;
Ναι το V3 έχω. Nova 50VDSL
Μάλλον θα πάω για το ίδιο σετ μιας και εγώ την ίδια σύνδεση
Άμα φτιάξεις και το QoS ξεχνάς κολλήματα στην σύνδεση. Ξανά λέω μην σε ξεγελάει το speed test τι γράφει. Δυστυχώς έχει γίνει μάρκετ ιν και το χρησιμοποιούν με λάθος τρόπο. Πιο σημαντικό είναι να έχεις καλή διαχείριση. Φυσικά από το speed test θα τσεκαρεις εάν παίρνεις καλό ποσοστό Mbps αλλά μέχρι εκεί