Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
NIKOS 0222

Γεια σας, δύο ερωτήσεις: Πρώτον: Εάν η εταιρεία ευρυζωνικών υπηρεσιών μου είναι η COSMOTE, μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτόν τον δρομολογητή; Δεύτερον: Ο παλιός μου δρομολογητής συνέχιζε να αποσυνδέεται. Υπάρχει λόγος για συχνές αποσυνδέσεις; Είναι γρήγορο;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

soa008

Το ρούτερ λειτουργεί με όλες τις εταιρείες. ΟΜΩΣ δεν έχει θύρα για τηλεφωνική γραμμή. οπότε αν δεν σε ενδιαφέρει η γραμμή τηλεφώνου το ρούτερ είναι πολύ καλό. Αν σε ενδιαφέρει η γραμμή τηλεφώνου τότε θα πρέπει να κρατήσεις το ρούτερ του παρόχου και να χρησιμοποιήσεις τη wan port του καινούργιου ρούτερ ( μαζί με τις κατάλληλες ρυθμίσεις ) ώστε να κάνεις κλήση pppoe στο πάροχο και από τα δύο ρούτερ. Ταυτόχρονα θα έχεις και το ρούτερ του παρόχου για τηλεφωνία. Οι συχνές αποσυνδέσεις στην γραμμή μπορεί να οφείλονται και στο ρούτερ. Βέβαια συχνά φταίει η γραμμή του σπιτιού και κάποιες φορές οι συνδέσεις που κάνει ο πάροχος στην περιοχή σου. ΥΓ : Το ρούτερ δεν είναι plug n play , θα πρέπει να το ρυθμίσεις κατάλληλα. Αν δεν γνωρίζεις θα χρειαστείς σίγουρα τεχνικό να στο ρυθμίσει.

Όνομα χρήστη