Το εχει κανεις σε vodafone να μου πει ρυθμισεις? Το εβαλα για να αντικαταστησω του παροχου αλλα δεν συνδεεται. Μηπως θελει κατι να αλλαξω στις ρυθμισεις. Ετρεξα το setup που εχει στην αρχη εβαλα οτι ζητουσε αλλα τζιφος.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Το εχει κανεις σε vodafone να μου πει ρυθμισεις? Το εβαλα για να αντικαταστησω του παροχου αλλα δεν συνδεεται. Μηπως θελει κατι να αλλαξω στις ρυθμισεις. Ετρεξα το setup που εχει στην αρχη εβαλα οτι ζητουσε αλλα τζιφος.
1 Απάντηση
Μηπως εβγαλες ακρη τελικα ? Εχω και εγω 24αρι Vodafone με πολυ κακη εμβελεια, διακοπες (ενω ειμαι συνδεδεμενος δεν εχω ιντερνετ) και αποσυνδεσεις σε εβδομαδιαια βαση και σκεφτομαι να το στιμπησω και λιγο αργοτερα να παω και σε VDSL 50. Θα με βοηθηουσες πολυ αν μου ελεγες λιγο πανω-κατω πιο ειναι το setup και τυχον δυσκολιες που συναντησες γιατι απο τη στιγμη που θα το παρω πρεπει να εχει σεταριστει σε 1-2 ωρες μαξ λογο δουλειας.
1 Σχόλιο
Αν θυμαμαι καλα εκει που ζηταει isp στο quick setup εβαλα "other" γιατι δεν βρηκα vodafone vdsl, εχει αρκετους αλλους παροχους παντως. Και στο VLAN ID 835. Τα άλλα ειναι ιδια σε ολους μου φαινεται, Internet Connection Type: PPPoE και καπου βαζεις το username/password. Δεν θυμαμαι τι εκανα λαθος απ ολα αυτα και δεν συνδεόμουν αλλά τα βρηκα γρηγορα τελικα. Πιθανον να βρεις και κανα βιντεο αμα ψαξεις στο youtube να δεις και οπτικα πως ειναι το μενου. Εχει και εφαρμογη να το ελεγχεις απο το κινητο αλλά δεν με βολεψε εμενα. Ειμαι old school, προτιμω να το ρυθμιζω απο τον browser.